dijous, 9 d’octubre del 2014

Primera divisió Infantil-Aleví

Una competició amb molt nivell


Com vé a ser costum les últimes temporades, la Primera categoria Infantil-Aleví, es disputarà en tres grups amb 12 equips cadascun, un amb equips de Barcelona i sur de Catalunya, un segon amb equips de la província de Barcelona i un tercer, amb equips de Girona íntegrament. Després de les 22 jornades de competició, els tres campions de grup i el millor segon en mitjana de punts/partit, accediran a les semifinals del Campionat de Catalunya.


En el Grup I, trobem al campió d'aquest mateix grup, i de Catalunya de la passada temporada, el FC Barcelona, acompanyat del RCD Espanyol B, que va quedar sots-campió d'aquest grup i el CE Sant Gabriel, tercer classificat. Aquests son els equips que semblen més potents, encara que es trobaran amb CF Igualada, CE Sabadell, At. Vilafranca, UD Tancat, que la passada temporada es van classificar des de la quarta a la setena plaça, al grup. També les novenes, Levante Les Planes, segueixen en aquest grup, que perden a CF Cambrils, FC Matadepera i UE Sant Andreu B, els tres últims classificats la passada temporada i al CE Europa, que ha canviat al Grup II, però que veu l'entrada de quatre equips, com son CF Molins i CF Pallejà, campiones i segones del Grup I de Segona, UD Viladecans, sots-campiones del Grup II de Segona i CD Fontsanta-Fatjó, que es mantenia a Primera divisió, però en aquest cas des del Grup II.

Al Grup II, trobem a les sots-campiones de la passada temporada, un CE Mercantil molt renovat, i segueixen al grup també, en ordre classificatori de la passada temporada: CE Manresa, RCD Espanyol, PBB La Roca, CE Sant Gabriel B, UE Sant Andreu i CE Puig-reig, en canvi, el CD Fontsanta-Fatjó, vuitenes classificades, van a parar al Grup I. UE Centelles i CE Sabadell B, novenes i desenes, segueixen al grup, que també abandonen CE Santpedor i UD Cirera, que van descendir al quedar en les dues últimes places. Ocupen aquestes tres places mancants, el CE Europa, que procedeix del Grup I de Primera divisió, EF Bonaire i Vic-Riuprimer, campiones dels Grups II i III de Segona divisió respectivament.

En el Grup III, trobem a onze equips de la demarcació de Girona. Segueix UE Cabanes, el campió del grup la passada temporada i continuen també, en ordre de classificació Cabanes B, Santa Eugènia, UE l'Estartit i CE Pontenc, mentre que el CF Lloret, sisenes, s'ha hagut de retirar després d'inscriure's. CF Llers, FC Girona i UE La Pera, segueixen en competició, mentre que EF Tramuntana, UE Vila-Sacra i CF Pont de Molins no competeixen, substituïts per tres equips, com son CE Sant Esteve d'en Bas, terceres del Grup III de Segona la passada campanya i CE Fogars de la Selva i FC Girona B, de nova creació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada