dissabte, 25 d’octubre del 2014

Cadet: EFM Lanzarote - UD La Planada 7-2

El partit es va trencar a la segona part

Partit corresponent a la quarta jornada de la categoria Cadet-Infantil, en el seu Grup III, disputat aquest dissabte, 25 d'Octubre a les 12.30 al Municipal de Sant Llorenç de Terrassa amb arbitratge de Miguel López i que va acabar amb el 7-2 final al marcador.

Gran partit de la UD La Planada a pesar de la derrota.

Les sabadellenques es varen presentar amb les jugadores justes, set, ja que les lesions de quatre de les jugadores van fer anar molt just a l'equip, i Ester Munné plantejava un partit força tàctic, mentre que les locals, conduïdes per Kevin Lanzarote intentaven sortir des de darrera, amb la bola controlada. La primera part, va ser molt igualada i els dos equips intentaven imposar el seu estil de joc, amb bones jugades de les locals mentre que les verd-carbasses sortien en perillosos contracops. Així, arribaria el 0-1, en un xut dur de Ana Aroca al minut 15, contestat en diverses ocasions posteriors per les egarenques sense encert. Al minut 39 arribaria una jugada clau, amb la falta que Judith Alcaraz posaria on no arribava Paula per fer el 1-1 amb el que es va arribar al descans.

Al segon temps, les locals sortien més concentrades i seria Aitana la que als minuts 44 i 47, marcaria dos gols quasi consecutius per fer el 3-1. Amb aquest resultat, les visitants, tocades a l'orgull, intentarien imposar un joc més directe, però l'encert de les de l'Escola calmava el joc, fins que al minut 63 Laura feia el 4-1 contestat per les del nord de Sabadell amb el gol d'Alba. Les locals, de nou reaccionaven i marcaria Sara el 5-2 en el 67 i sentenciava Laura en el 70. Els últims 10 minuts serien un suplici per a les visitants, ja que sense canvis i amb una forta calor, després d'un esforç físic important i desplegant un bon joc, no podien reaccionar, i fins i tot rebrien un nou gol, el de Judith Alcaraz a falta de cinc minuts per acabar el partit.

Amb aquest resultat, la EFM Lanzarote suma tres victòries en els tres partits disputats a la lliga, i jugarà el partit aplaçat corresponent a la primera jornada a Vilanova del Vallès el proper dimecres, mentre que la UD La Planada, a pesar d'haver perdut els quatre partits que ha disputat, demostra una clara milloria en el seu joc i la setmana que vé, té la oportunitat de sumar rebent a les andorranes de l'ENFAF.