dijous, 16 d’octubre del 2014

Els equips de Preferent. CFF Tortosa-Ebre

Ascens de rebot i bon inici de temporada

El Club de Futbol Femení Tortosa Ebre va acabar la passada temporada en segona plaça del Grup I de Primera Catalana, aconseguint brillantment el sots-campionat, amb 75 punts sumats en 24 victòries, tres empats i sols 3 derrotes en els 30 partits disputats, sent les segones màximes golejadores, amb 100 gols a favor i les segones menys golejades, amb 34.

L'equip es va quedar a sols un punt de les campiones, amb un final amb 11 victòries (comptant un 3-0 contra un equip retirat) consecutives que van estar a punt de donar-les el campionat, però aquest va ser per el CD Fontsanta Fatjó, que és l'equip que al final es va guanyar l'ascens.

Per tant, les tortosines preparaven una nova lliga a Primera catalana, després del seu ascens la campanya 2011/12 des de Segona catalana i la tercera plaça a Primera la temporada 2012/13, quan de cop, la RFEF decidia l'ascens del CF Lloret de Preferent a Segona nacional i l'equip que havia de pujar, el CF Les Preses, refusava l'ascens per no poder-ne fer front. El segon equip amb millor coeficient de punts, era el CFF Tortosa Ebre, que ha pogut així disputar aquesta temporada la competició a Preferent.

Nom club: CF Femení Tortosa-Ebre
Ciutat: Tortosa
Camp: Estadi Municipal Josep Otero
Superfície: Gespa artificial