dijous, 23 d’octubre del 2014

Els equips de Preferent. CF Pardinyes

En busca de l'ascens


En la seva tercera temporada a Preferent, el CF Pardinyes busca aconseguir el campionat i poder pujar a Segona nacional per a poder ser una de les referències del futbol lleidatà. Després de dues excel·lents campanyes a la categoria, l'equip, ja consolidat busca nous reptes.


Fotografia de la passada temporada (Foto: www.cfpardinyes.org).

La temporada 2011/12, l'equip va aconseguir el sots-campionat al Grup II de Primera catalana, quedant a sols dos punts de les campiones, el C Bellavista-Milan, fet que les va permetre gaudir de l'ascens, i disputar aquell any la Copa Catalunya, on va arribar a vuitens de final caient contra el Nàstic de Tarragona per 1-3. Després d'aquella triomfant campanya, va venir la 2012/13, ja a Preferent, on va firmar una notòria setena plaça, sense tenir cap patiment respecte a la zona de descens, a la que li va treure 21 punts, mentre que a la Copa Catalunya va tornar a caure amb el Nàstic, aquest cop a setzens de final. La passada campanya, la 2013/14, 53 punts els va servir per quedar en una excel·lent cinquena plaça, que no va saber del tot bé ja que es va quedar empatades a punts amb les terceres, CF Lloret, que al final van pujar a Segona nacional. A la Copa Catalunya, derrota a vuitens en el partit contra el CF Igualada, per un treballat 0-2.

Anna Oriach va sumar 21 gols en 24 partits, Alex Taberner 10 en 26 i Alba Suàrez 8 en 26, les tres màximes golejadores d'un equip que va sumar 57 gols, sent la novena millor esquadra en atac, encara que va encaixar 49 gols, sent la setena millor defensa del grup. Aquesta temporada, les tres golejadores segueixen en l'equip, a l'igual que la majoria del bloc de la temporada passada i s'han reforçat amb jugadores de gran qualitat com Meritxell Vàzquez del Lleida Esportiu, Clara Rodríguez del CF Santpedor o Adriana Carmona del Soses entre d'altres.

Nom club: CF Pardinyes
Ciutat: Lleida
Web: www.cfpardinyes.org
Camp: Municipal Pardinyes
Superfície: Gespa artificial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada