dilluns, 6 d’octubre del 2014

Preferent: Santa Eugènia - Cerdanyola FC 1-3

Una bona dinàmica dóna tres punts més al Cerdanyola

La segona victòria va arribar al camp del Parroquial Santa Eugènia en un partit on les vallesanes van dominar en gran part del matx, tot i patir en els minuts finals del partit. Núria i Vane han repetit per segona jornada consecutiva amb un gol cadascuna.

Nova victòria de les vallesanes (Foto: Roger Benet).

Després de la victòria a CF Pardinyes, un dels camps més complicats de la categoria, l'equip va sumar tres punts en un camp on el partit també es va posar difícil en algunes fases. El Santa Eugènia va començar fort, defensant el paper com a local per donar la primera victòria a la seva afició, mentre que el Cerdanyola per contra, li va costar adaptar-se a les dimensions del terreny de joc i no va dominar durant els deu primers minuts, encara que l'equip va anar a més, i va fer-se amb el control de la bola generant les primeres aproximacions a porteria, encara que la defensa i la portera local van esvair les arribades. Al quart d'hora del partit ha arribà el primer gol mitjançant Vane en una assistència mil·limetrada de Flor amb l'esquerra que deixà en safata el gol a la barcelonina. L'equip ha anat a més durant després del 0-1 i així ha arribat el segon gol. Un xut de Mònica que ha refusat la portera, deixant a Núria, ben col·locada per rematar i fer el seu tercer gol en tres jornades, ha posat el 0-2 al marcador al minut 17, i el Cerdanyola no ha passat angúnies fins la mitja part.

Al descans les vallesanes van sortir a augmentar el resultat, però es trobà amb un Santa Eugènia que obturava el centre del camp, impedint la creació del joc. Una segona part poc vistosa, i sense el clar domini de les cerdanyolines, a pesar de l'entrada d'
Abigail, que va gaudir de dos ocasions de gol que la portera suplent, ha propiciat que a falta de disset minuts Meritxell posés el 1-2. Amb el gol del Santa Eugènia, les gironines agafaren molta més moral i van generar més ocasions, fent treballar a Helena que gairebé no havia hagut d'actuar. Les verd-i-blanques es van veure ofegades i van prioritzar la defensa, sortint al contracop, i així va arribar el 1-3 d'Abigail que en el minut 93 va culminar un atac definint per sobre de la portera.

Segona victòria de la temporada que situa al Cerdanyola FC tercer, lluitant per les posicions capdavanteres de la classificació. El proper partit de lliga serà a casa, davant el Sant Quirze de Besora el Diumenge a les 12h.