divendres, 5 d’octubre del 2012

Tercera Jornada: CE Sabadell - CF Barceloneta

-
CE Sabadell FC - CF Barceloneta

Aquest dissabte, 6 d'Octubre, a les 20 hores, es disputa la tercera jornada de Primera Catalana de futbol femení i el nostre CE Sabadell rebrà al Poliesportiu Olímpia al CF Barceloneta, en un encontre dirigit per el senyor Carlos Calderiña.

El rival, el CF Barceloneta, la temporada passada actuava al Grup I de Primera Catalana, on va aconseguir una excel·lent cinquena plaça, donant molt bona imatge, sobretot en els partits de fora de casa, ja que va ser el tercer millor equip com a visitant, guanyant 8 partits, empatant 4 i sols perdent 3 partits en els seus desplaçaments per recollir 28 punts fora del seu terreny de joc, juga de manera força atractiva a la vista del públic, acostumant a marcar forces gols, però també en rep molts. 

Aquesta temporada, les marineres han disputat dos partits i els han perdut els dos, a la primera jornada contra el FC Sant Quirze del Vallès, com a visitant per 4-2, desprès d'anar empatant 2-2 a la mitja part, i la setmana passada a casa, contra el Soses Femení, en el seu feu per 1-4 en un partit on varen acabar amb 10 jugadores desprès de la expulsió de Nerea Antonio per doble groga. 

Cal destacar que l'equip barceloní ha patit forces canvis de plantilla i va escassa d'efectius a la seva banqueta i més amb la sanció a Nerea Antonio per un partit, factor que sens dubte important per a les segones parts, on el físic les pot afectar. Per contra, recuperaran a Marta Mir, expulsada amb vermella directe a la primera jornada.

Altres partits interessants de la jornada:

UD La Planada - UE Sant Andreu B. Les locals voldran seguir sumant a casa i oblidar l'accident sofert a Les Borges Blanques la passada jornada, i les visitants aconseguir la seva segona victòria a domicili, desprès de perdre en el seu debut al Narcís Sala. Els dos equips, amb 3 punts a la classificació actual en dos partits jugats.

CE Júpiter - EF Montcada. Partit entre dos aspirants a l'ascens, amb unes locals que han sumat 1 punt a casa en el partit que han disputat, ja que la setmana passada no varen poder jugar per la pluja, i unes montcadenques que es presenten a La Verneda amb un partit guanyat i un de perdut, això si, contra un altre aspirant a l'ascens i a domicili.

CE Manresa - CECF Les Garrigues. Les líders imbatudes, amb 6 punts en 2 encontres, volen provar el seu nivell real contra les cinquenes classificades la temporada passada i que aquesta temporada porten 3 punts en els 2 partits disputats, però en el que varen guanyar ho varen fer per la porta gran (8-0). Dur encontre on possiblement es veurà el nivell real i les possibilitats d'ambdós equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada