dimecres, 3 d’octubre del 2012

Segona Jornada (i II)

CE Tàrrega - FC Sant Quirze     4-2
Les locals esperaven amb moltes ganes el seu debut a casa a la categoria i varen plantejar molt bé el partit, on en una primera part molt igualada, es varen avançar amb un gol de Gemma Vilariño al minut 8, encara que ràpidament, abans del quart d'hora, Gema Pacheco va posar el 1-1 al marcador, i quan tot semblava indicar que aquest seria resultat amb el que s'arribaria a la mitja part, Judit Vilamajó va posar el 2-1 al marcador. A la segona part, el partit va canviar de seguida, ja que les visitants varen sortir a intentar empatar ràpidament el matx, però al minut 52, Alba Morales posava el 3-1, i vuit minuts desprès Aida Giménez va plasmar la superioritat en el joc local posant el 4-1 que sentenciava el marcador. Amb Gema Pacheco lesionada amb dolors a la angulars, va haver de ser la ex-arlequinada Yaiza Molina la que en el minut 77 posés el 4-2 definitiu al marcador. Les locals aconsegueixen els seus primers 3 punts, i les vallesanes hauran de seguir millorant per no patir aquesta temporada.

CECF Les Garrigues - UD La Planada     8-0
Una primera part amb l'equip local força espès a partir de tres quarts de camp cap endavant i amb unes sabadellenques molt ben plantades sobre la gespa, sobretot en la zona defensiva, però que apuntava gols per a les locals, amb 4 aturades de mèrit d'Irene per les sabadellenques i 2 pilotes al pal estavellades per les locals, però es va arribar amb l'inicial 0-0 al marcador. La segona part, però, va començar amb 2 ràpids gols de les locals (Anna (de penal) i Gemma), que varen destrossar a les vallesanes, que varen rebre un altre gol de Gemma i 2 d'Irene abans del minut 70 i Estefania, Anna i de nou Gemma, marcant el seu tercer gol de la tarda, varen posar un excessiu 8-0 al marcador, en una segona part en la qual gairebé els va entrar tot el que varen xutar entre els tres pals, però que també demostra la bona reacció d'un equip que lluitarà per tornar a quedar a dalt de la classificació. La UD La Planada, en canvi, no es mereixia tant gran càstig, i haurà de reaccionar la propera setmana per demostrar que aquesta golejada ha sigut sols un accident.

CF Barceloneta - Soses Femení     1-4
Partit on les visitants es varen presentar amb la seva habitual consistència defensiva, i quan a la mitja hora es varen estirar sobre el terreny de joc, Esther Pau va marcar el 0-1 al minut 37, i així es va arribar al descans del partit. A la segona part, Maria Pilar va marcar ràpidament el 0-2, però les locals poc desprès varen reaccionar per posar el 1-2, obra de Soraya. El partit es va començar a sentenciar quan Esther de nou va posar al minut 64 el 1-3 i una jugadora local va veure la segona groga, i a les acaballes del partit, Maria Pilar va posar el 1-4 definitiu en un partit que enfonsa una mica més a les locals, amb problemes també de falta de jugadores a la plantilla, i que dona els primers 3 punts a la lliga a les lleidatanes.