F.C. Martinenc     1-2     C.E. Sabadell

F.C. Martinenc: Mayol, Roser, Thais, Anna, Noelia, Berta, Núria, Ana Peñalva, Laura, Mònica i Ana Ollé. També varen jugar: Sandra, Ingrid i Marta.

C.E. Sabadell: Pinto, Peque, Desiree, Tania, Melània, Mayo, Mati, Lola, Carralero, Ana Aranda i Sandra. També han jugar: Carla López, Cosi, Ruth i Arantxa.

Gols: 0-1 Lola (min. 10), 0-2 Lola (min. 12), 1-2 Laura Cantó (min. 62).

Incidències: Uns 150 espectadors al Municipal del Guinardó.

El CE Sabadell aconsegueix tres punts d'or davant un dels millors equips de la categoria i un dels rivals directes per les primeres places del grup, en un partit on han suat de valent per aconseguir una victòria que els permet seguir amb la ratxa de victòries des del principi de lliga, amb 18 punts dels 18 possibles i compartint el liderat amb el CE Manresa.

El partit va començar amb un equip local molt cautelós, mentre que les arlequinades varen sortir molt endollades des del principi, i amb una Lola molt inspirada que a la primera oportunitat que va tenir, al minut 10, va fer el 0-1 des de la dreta de la porteria en un bon xut des de la línia de l'àrea gran. Les sabadellenques a més, amb el rival noquejat per el primer gol, varen tornar a la càrrega al cap de dos minuts,  i de nou Lola va escapar-se amb la pilota, va xutar i va recollir el refús de la portera del Guinardó per a fer el 0-2 en una segona opció de les que només cacen les grans davanteres. Les vallesanes havien trencat el partit i a partir d'allà es va anivellar molt el joc, amb molt més toc al mig del camp i amb dues defenses que varen saber tallar tot el perill que es creava en els dos migs del camp, i es va arribar a la mitja part amb el 0-2 que posava les coses molt complicades a les locals, ja que el CE Sabadell estava mantenint la calma en el seu joc i en cap moment passava per nervis.

A la segona part, en canvi, el FC Martinenc va sortir més entonat, amb més intensitat i donant la sensació de ser un equip amb més energia que les arlequinades, i varen dominar més el centre del camp, creant amb una mica més d'estructura, però sense poder arribar a l'àrea rival amb comoditat, on les jugades eren tallades per una defensa molt compacte, fins que al minut 62, un córner va ser rematat per Laura Cantó per posar el 1-2 al marcador. El partit així, es complicava per el CE Sabadell i la feina per a les seves defenses creixia amb el pas dels minuts, encara que Desiree, Melània, Peque i Tania varen tenir una actuació gairebé impecable, i en la única errada que varen tenir, Pinto va saber tapar l'arc i Ana Ollé en vaselina va estavellar la bola al travesser al minut 74. L'últim quart d'hora de partit, va ser molt mogut, i mentre les vermelles varen estar a punt d'empatar en alguna ocasió, les saballudes podien haver sentenciat en alguna de les contres amb les que varen comptar.

Així doncs, amb aquest 1-2 final, el CE Sabadell queda empatat a tot amb el CE Manresa en la primera plaça i amb 6 punts sobre les terceres classificades, la CECF Les Garrigues, mentre que el FC Martinenc queda en vuitena plaça, amb 10 punts en els 6 partits disputats.