dilluns, 22 d’octubre del 2012

U.E. Rubí - CECF Les Garrigues 0-4

Matí de núvols i futbol.

Aquest diumenge al matí es va disputar el partit corresponent a la cinquena jornada de Lliga de Primera Catalana, grup 2 de futbol femení, entre la UE Rubí i el CECF Les Garrigues, un partit xiulat per Ivan Magdaleno, i on s'ha fet palesa la mala situació a la taula del conjunt local i que les visitants tenen un equip que està fet per acabar en la zona alta de la taula.

El partit ha començat amb les jugadores de Les Borges Blanques dominant la pilota i tenint la majoria del temps a les locals tancades en la seva mitja part del camp, sortint només en comptats contracops. Així, a la tercera rematada entre els tres pals, Irene López feia el 0-1 al minut 16. Amb el partit obert, de nou serien les de lila les que marquessin, al minut 34 el 0-2, i no marcarien un altre gol, per que l'àrbitre en va anul·lar un per fora de joc, van fer un pal, i per que la portera local va tenir una actuació extraordinària, fent aturades de molt mèrit a pesar de que va jugar tot el partit lesionada d'un turmell i no podia ni tant sols llançar-se a aturar la bola cap al seu cantó dret.

A la segona part, la mateixa tònica, les rubinenques tancades a la seva parcel·la de camp, i les visitants posant setge sense descans, aconseguint Judith Vilaró el 0-3 al minut 55 en un xut ajustat al marcador, i Laia Vilaplana el 0-4 a poc d'acabar el partit, al minut 86. L'àrbitre no va afegir gens de temps, i això que a la segona part es va perdre molts minuts, i les locals no van patir més en un partit on res les va afavorir i que varen afrontar amb 5 baixes a la plantilla, entre d'elles alguna de les seves jugadores més importants, a més de patir a la segona part la lesió de Noemí.

Destacar la emissora municipal http://www.radiorubi.fm que va fer connexions amb el partit de manera regular, i a la qual volem felicitar per el seu compromís amb el futbol femení modest.