dilluns, 8 d’octubre del 2012

Tercera Jornada (I)

Dura derrota de la UD La Planada a casa (Foto: Jordi Romagosa).

Cerdanyola FC B - UE Rubí     3-1
Les locals han aconseguit la seva primera victòria davant un equip que haurà de treballar molt per evitar el descens, ja que compta els seus 3 partits per derrota. Ja al minut 12, Marta posava el 1-0, però Marjorie Flores, que fins aquesta jornada no ha pogut debutar per que que no tenia la baixa del CE Sabadell, ha posat l'empat al minut 15. No ha sigut fins un quart d'hora desprès, que Blanca Rigau, una de les millors davanteres de les locals, que ha posat el 2-1 amb el que s'ha arribat a mitja part. Al segon temps, el partit s'ha mogut força fins al minut 60, quan les locals, per mitjà d'Anna Garcia han fet el 3-1 que ha condemnat a les rubinenques a buscar la passada llarga per intentar aconseguir retallar el marcador ràpidament, però sense èxit. El Cerdanyola aconsegueix els seus primers 3 punts, en 2 partits jugats i en canvi les centenàries encara no han aconseguit sumar cap punt en tres partits.

FC Artés - FC Martinenc     1-2
Primera part on els dos equips varen oferir al públic un joc amb molta entrega, amb molta més possessió de pilota per a les visitants i on les locals varen saber aguantar les envestides rivals i sortir al contracop amb alguna acció ràpida i ben trenada, però el 0-0 governava al marcador a la mitja part. A la segona part, en canvi, les barcelonines varen sortir amb les idees més clares i al minut 57 Anna Ollé va marcar el 0-1, davant unes bagenques que havien endurit més el partit, superades en alguna jugada per les visitants, que dominaven més la pilota, però sense encert, fins que al minut 87 varen posar el 0-2 que semblava sentenciar el partit per mitjà un altre cop d'Ollé, però al minut 89, Ada Guitart va fer el 1-2 que va fer que els nervis es posessin de manifest al camp. Al final, 3 punts per a un equip que va demostrar saber patir i aconseguir una victòria per seguir a la zona alta, vora del seu objectiu: el títol.

UD La Planada - UE Sant Andreu B     1-5
Quan un partit comença amb l'equip visitant marcant el 0-1 al minut 1 (Marta Benito), tot el que s'ha preparat per al partit durant la setmana se'n va en orris, i si ja jugant a contrarrellotge al minut 18 Yanira et demostra que està entonada i et marca el 0-2, el partit se't posa molt difícil. I això és el que els va passar a les sabadellenques d'inici, i a pesar de que a partir d'aquell moment varen imposar el seu joc sobre el camp, en cap moment varen poder retallar distàncies al marcador, i en el pitjor moment, al minut 44, penal i expulsió de Florence, que va transformar de nou Yanira en el 0-3 amb el que es va arribar a la mitja part. La segona part, va començar pitjor que va acabar la primera per a les de la UD La Planada, amb el 0-4 només sortir dels vestidors, obra de Clàudia, i el partit es va anar apagant, fins que Yanira al minut 70 posava el 0-5 al marcador, i feia que les locals tornessin a donar molt més del que podien en aquests minuts, on les cames ja pesen amb el marcador en contra i amb una de menys, i Mireia Aguilar feia el 1-5 amb el que va acabar el partit. Les locals queden doncs amb 3 punts a la classificació i les andreuenques es reposen de la derrota a casa la setmana passada, amb 6 punts en 3 encontres disputats.