dimarts, 16 d’octubre del 2012

Jornada 4 (i II)

Gran primera part del Sant Quirze, però sense premi final (Foto: Pedro Salado).

FC Martinenc - FC Sant Quirze     3-1
Excel·lent partit de les vallesanes, que varen posar contra les cordes a un dels candidats per l'ascens en una primera part que varen començar dominant per 0-1 des del minut 21 amb un gol de Gema Pacheco, que les locals no podrien igualar fins al minut 43, amb el primer gol de la tarda d'Ana Ollé, per arribar a la mitja part amb un igualat 1-1 al marcador. A la segona part, les locals tardarien 20 minuts en trobar la clau d'un equip ordenat en defensa i que va saber fer molt bona feina d'equip, amb un altre gol d'Ana Ollé, i remataria el partit Laura Cantó, al minut 72, amb el 3-1 que deixa a les locals terceres, a 2 punts de les dues primeres places, i a les visitants en vuitena plaça, 6 punts per sobre de les places de descens.

CECF Les Garrigues - Cerdanyola FC  B   2-1
Les locals ja es comencen a posar en marxa i comencen a demostrar que mereixen estar més a dalt del que actualment se les veu a la classificació i aquesta jornada varen aconseguir una victòria més còmode del que pot semblar. Gemma Marrades inaugurava al minut 2 el marcador amb el 1-0 i les locals varen portar més el domini territorial, però sense acabar les seves jugades, arribant a la mitja part amb aquesta renda mínima, però a la segona part Ana Belén, a la hora de joc, marcaria el 2-0. Llavors, les visitants varen posar més intensitat en el joc, però sols varen poder acurtar el marcador vora el minut 80, amb un gol de Blanca Rigau, una de les jugadores més perilloses de les visitants. El partit va acabar amb el 2-1 que permet a les locals posar-se ja en sisena plaça, amb 6 punts en 4 partits i les verd-i-blanques queden amb 3 punts en 3 partits.

UE Sant Andreu B - CE Manresa     1-2
Les locals segueixen sense saber el que és una victòria a casa, i a més varen començant encaixant el 0-1 al minut 17, amb un gol de Carla que posava de manifest que el CE Manresa aquesta temporada és l'autèntica sorpresa de la categoria, i més quan al minut 38, Mariona Fuentes, posava el 0-2 amb el que s'arribaria al descans. A la segona part, la intensitat en el joc i la voluntat va anar per càrrec de les andreuenques, però les visitants varen saber controlar el temps del partit, i només varen patir en els últims minuts, amb el gol de Yanira que posava el 1-2 final al marcador, que deixa a les quatribarrades amb 6 punts en 4 partits a la zona tranquil·la de la classificació i a les manresanes col·líders, havent guanyat els 4 partits jugats.