dimarts, 9 d’octubre del 2012

Tercera Jornada (i II)

El Júpiter va notar la baixa d'Andrea Huerta (Foto: Pedro Salado).

CE Manresa - CECF Les Garrigues     2-1
Partit molt interessant el que es disputava en el Nou Congost entre les líders i un dels equips aspirants a la zona alta aquesta temporada, i que ha acabat demostrant que les locals tenen equip per donar la campanada aquesta temporada, i més quan desprès de mitja hora de joc, Mariona Fuentes posava el 1-0 al marcador, amb el que s'arribaria a la mitja part. A la segona part, en la primera jugada, Gemma Marrades posaria l'empat, i no seria fins al minut 72 que es desequilibraria el marcador, amb un altre gol de Mariona, que posava el 2-1 definitiu i deixava clar que les bagenques seran un equip a tenir en compte durant la temporada.

Soses Femení - CE Tàrrega     0-0
El partit que enfrontava a dos dels equips lleidatans de la categoria, va tenir tots els components d'un derbi,  incloent a jugadores que han passat per el rival, o jugadores com Sílvia Ginés, nascuda i havent jugat al Tàrrega i ara defensant al Soses, i amb intensitat, tensió, emoció, alguna petita discussió, però sense la salsa del futbol, el gol. El partit va començar amb els dos equips coneixent-se a la perfecció i de seguida es va veure que per les locals Goretti estava inspirada sota pals, ja que les targarines varen ser les que més van intentar el xut a porta. A la segona part, la tònica del partit va ser la mateixa, però els nervis van anar en augment i l'àrbitre, Xavier Grenier, va haver de tallar a base de targetes alguna de les entrades que es varen veure. Al minut 74, fins i tot, va haver de treure una segona groga a la jugadora visitant Judith Serrano per protestar ostensiblement una decisió del col·legiat, i les locals varen començar a jugar amb més força, però també amb més nervis al veure's superiors en nombre a les seves rivals, però amb el convenciment de que es quedarien els 3 punts a casa. Al final, empat, 0-0, i els dos equips queden amb 4 punts en 3 partits, enmig de la taula classificatòria.

CE Júpiter - EF Montcada     1-2
Duel entre dos dels equips aspirants al títol, que finalment va caure a favor de les visitants, que varen donar una imatge extraordinària al municipal de La Verneda. La primera part va començar amb els dos equips tantejant-se però amb jugades ràpides, amb força toc de pilota, fins que al minut 31, Sara del Barrio ha aprofitat per a fer el 1-0, encara que 6 minuts desprès, una inspirada Isa Rodríguez ha rematat un altre córner (el seu segon gol en aquest tipus de jugada de la temporada)  per a fer el 1-1 amb el que finalment s'ha arribat a la mitja part. En el segon temps, en canvi, el domini de les visitants s'ha anat fent patent amb el transcurs dels minuts, però els costava força poder acabar les jugades, fins que al minut 90, Pili Pérez ha desfermat l'eufòria a la banqueta visitant posant el 1-2 definitiu al marcador. Amb aquest resultat, el CE Júpiter es queda amb 1 punt en els 2 partits que ha disputat, això si, els 2 contra rivals directes per a l'ascens, i la EF Montcada es posa en quarta plaça, amb 6 punts en els 3 partits disputats, això si, havent visitat La Verneda i el Guinardó, dos dels camps més difícils de la categoria.