dissabte, 20 d’octubre del 2012

Juvenil-Cadet: CE Mercantil - CE Sabadell 0-1

Sara Zauner ha marcat el gol decisiu (Foto: Pedro Salado).

En el derbi sabadellenc de Primera divisió de la categoria Juvenil-Cadet, s'enfrontaven els dos equips que aquest any coincideixen a la categoria i que desprès de dues jornades no coneixien la victòria, el CE Mercantil, i el CE Sabadell. El partit s'ha disputat al camp municipal d'Arrahona-Merinals a les 20 hores d'aquest dissabte 20 d'Octubre, sota una fina e intermitent pluja a la primera part, que ha acabat remetent i amb força tensió dintre del camp per la importància dels tres punts, però també per la competitivitat que hi ha entre els dos equips de la ciutat, davant uns 200 espectadors que han gaudit de l'entusiasme i el bon joc posat sobre la gespa per els dos equips en el partit.

A la primera part, el joc ha estat molt equilibrat, però al minut 16 podia haver canviat aquesta igualtat entre els dos equips, quan Vanessa, la portera local, ha sortit amb tot per endavant i fora de l'àrea només ha pogut tallar en clara falta una jugadora blanc-i-blava que anava sola encarant la porteria. L'àrbitre, Hèctor Peñuela ha decidit que la targeta era groga, quan semblava que sancionaria la jugada amb vermella i deixaria a les blau-granes amb una de menys. Llavors, el CE Sabadell s'ha començat a creure que podrien tirar endavant el partit al seu favor i han començat a posar una marxa més al partit, fins que una bona jugada portada per la dreta de l'atac, ha acabat amb un refús de la portera local, que Sara Zauner ha aprofitat per rematar i posar el 0-1 al marcador, al minut 37 que donava l'avantatge al club degà de la ciutat i amb el que s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, molta més insistència de les locals per intentar acostar-se a l'àrea rival, i sobretot dues oportunitats, la primera treta sota pals per Clàudia Poch que ha defensat al segon temps la porteria del CE Sabadell (a la primera part hi ha estat Sílvia Piñol), i la segona fallada per mil·límetres per una davantera local amb tot a favor, però la gran feina feta per jugadores com Laura Heis, potser la millor en defensa, han aconseguit mantenir a zero la porteria saballuda. Ja cap a les acaballes del partit, han començat a aparèixer més els nervis en tots dos equips i el joc s'ha tornat a endurir, incloent alguna petita picabaralla i la expulsió de la mercantilista Carla Panisello, però el resultat ha sigut inamovible, amb el 0-1 final que dona a les blanc-i-blaves els seus 3 primers punts a la Lliga i que deixa a les del CE Mercantil en una situació força difícil, amb 0 punts en 3 partits.