dijous, 4 d’octubre del 2012

Juvenil-Cadet B

Treball, esforç, patiment, superació, sacrifici i voluntat = Equip.

Temporada que serà dura per a l'equip, ja que és un equip de nova formació que tindrà a alguna de les jugadores més joves del Juvenil-Cadet, altres que provenen de les categories Infantil-Aleví i alguna novetat a l'equip. Aquest any, competiran a Segona Catalana, en el Grup III, on coincidiran amb un equip vell conegut de l'afició arlequinada, la EF Barberà-Andalucia, terceres classificades la temporada passada en el grup on el Juvenil-Cadet A va aconseguir l'ascens a Primera. 

La majoria d'equips, però provenen del Grup V de la passada temporada, on trobarem a equips com al campió Vic-Riuprimer B, que evidentment no va pujar al ser un filial, al CE Moià, sisenes classificades de grup la temporada 2011/12, i les seves immediates perseguidores, el CF Palautordera, i a les onzenes classificades, el CF Sant Feliu de Codines.

En el grup, també hi hauran diferents equips de nova creació a la categoria, com son per exemple, el CF Calldetenes. També trobem a la UE Centelles, que forma equip amb la progressió natural del seu antic Cadet, o el CF Torelló, que crea equip per a poder assortir al seu primer equip de jugadores en el futur. La UD Lourdes, tornarà a tenir Juvenil femení de nou, i ja abans d'acabar la passada temporada varen fer proves amb diverses jugadores, i jugant algun amistós, com el partit que varen perdre a casa davant unes més experimentades jugadores del CF Martorelles, per 3-4. També el CF Parets evoluciona i de tenir un Cadet-Infantil la passada temporada, passen a tenir aquest Juvenil en vistes a tenir en un futur un primer equip. L'OAR Vic, per la seva part, també complimenta una estructura de Femení amb aquesta categoria.

El Sant Miquel de Balenyà, encara amb dubtes de si podrà completar una plantilla que pugui aguantar tota la temporada, serà una autèntica incògnita al grup. S'ha de tenir en compte, que en aquestes categories, algun equip es llança de la moto en intentar montar un conjunt i desprès alguns ni poden començar la competició, encara que esperem que el grup acabi amb 14 equips i que les nostres noies puguin jugar cada cap de setmana per a aconseguir la seva millora personal i com a equip, i sobretot, gaudir de l'esport.

No hi serà en canvi el CF Finsobe de Granollers, on Laura Mérida s'havia llançat a la piscina per intentar crear una estructura de futbol femení, però no tenia suficients jugadores per a mantenir el projecte en marxa i ha preferit retirar-se abans de començar la competició.


Tota la informació de l'equip la podreu rebre també a través del Twitter:  @femeni_ces

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada