Andrea Hidalgo, imbatuda aquesta tarda. (Foto: Jordi Romagosa).

F.C. Sant Quirze     3-0     C.E. Seagull

F.C. Sant Quirze: Andrea, Cris Pacheco, Campos, Cèlia Olmo, Yaiza, Ana, Vanessa, Ana, Elisabet, Nicole Claire e Ivette. També han jugar: Lídia Rúbio, Zaira, Maria Girbau, Montserrat, Lorena i Mélodi.

C.E. Seagull: Noelia Maese, Irene, Laura, Aida, Rocio, Elisabet, Gemma, Maria del Mar, Ester, Ainoha i Clara. També han jugat: Letícia, Sandra, Verònica i Maria.

Gols: 1-0 Nicole Claire (min. 36), 2-0 Nicole Claire (min. 40), 3-0 Nicole Claire (min. 55).

Incidències: Un centenar d'espectadors al Municipal de Sant Quirze.

Aquesta tarda, en el municipal de Sant Quirze s'ha disputat el partit corresponent a la tercera jornada de Primera Catalana de futbol femení, en el Grup II, entre el FC Sant Quirze i el CE Seagull de Badalona, en un partit xiulat per en Miquel Torres, i on les locals es volien treure el mal regust de la derrota la setmana passada a Tàrrega davant unes visitants que segurament tenen la plantilla més jove de la categoria, ja que actuen com a filial del CF Badalona, comptant amb molt poques jugadores de més de 18 anys, i pujant sovint jugadores del Juvenil-Cadet de la seva estructura esportiva. Son així, un filial atípic, que li costarà un munt sumar punts a la categoria però que tenen clar que son un equip on les jugadores sumaran molta experiència per al futur.

El partit, ha sigut força lent en el seu inici, amb constants aturades en el joc, però amb les locals com a incipients dominadores i les visitants que sols responien en contraatacs, que han derivat en els dos primers xuts a porta del partit, al minut 22, quan Elisabet ha rematat a porta o al 24, quan ha sigut Irene la que ha disparat, però que s'han trobat a una inspirada Andrea Hidalgo refusant els seus xuts. Llavors, l'entrenador local ha mogut fitxa i ha entrat a Zaira i Maria Girbau per aprofitar el cansament de les badalonines i al minut 36 ha caigut per part de les escalivades el fruit del gol, quan Cris Pacheco ha fet una passada perfecte per que Nicole Claire es quedés a soles davant la portera per a fer el 1-0. Les locals s'han crescut, i quatre minuts desprès, de nou Nicole Claire ha demostrat la seva gran qualitat, creuant una bola a la sortida de Noelia Maese per posar el 2-0 amb el que s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part, domini local, però intensitat visitant, i decisió del partit, ja al minut 54, quan de nou Nicole Claire, que avui ha fet els 3 gols del seu equip, fent el paper de golejadora que no perdona que habitualment té Gema Pacheco, ha fet un gran gol, quan des de l'extrem dret tothom esperava una centrada i s'ha tret de la cama un xut imparable per a fer el 3-0. Amb el resultat gairebé impossible de remuntar, les marineres no han baixat els braços i fins i tot han tingut els seus millors moments de joc, amb algunes ocasions que han fet la part final del partit força entretinguda a pesar de la diferència al marcador, però les mussoles en cap moment han perdut els nervis i han mantingut un resultat que les permet sumar 6 punts en els 3 partits disputats, i seguir sense conèixer res més que la victòria a casa.

Noelia Maese, la millor de les visitants (Foto: Arxiu).