dissabte, 6 d’octubre del 2012

CE Sabadell - CF Barceloneta 7-0

Ana Aranda ha marcat 3 dels gols de les arlequinades, demostrant el seu olfacte de gol.

C.E. Sabadell     7-0     C.F. Barceloneta

C.E. Sabadell: Natalia, Peque, Tania, Desirée, Marisol, Melània, Mayoral, Carralero, Mati, Lola, i Ana Aranda. També varen jugar: Carla López, Gemma, Chicho, Cosi, Espinosa, Ruth i Sandra.

C.F. Barceloneta: Raquel González, Raquel Mercadé, Aïna, Patrícia, Érika, Carme, Dolores, Soraya, Marta Mir, Josefa i Laura Ruiz. També varen jugar: Laura Gimena i Amélie.

Gols: 1-0 Lola (min. 1), 2-0 Mati (min. 3), 3-0 Ana Aranda (min. 37), 4-0 Ana Aranda (min. 57), 5-0 Ruth (min. 60), 6-0 Cosi (min. 83) i 7-0 Ana Aranda (min. 89).

Incidències: Uns 80 espectadors a Olímpia.

El femení dona la cara i compleix amb escreix en el seu partit corresponent a la tercera jornada de lliga de Primera Catalana i guanya al CF Barceloneta amb una golejada acord amb el que s'ha vist en el rectangle de joc. Els espectadors que han arribat tard, s'han perdut els dos primers gols arlequinats, obra de Lola, al minut 1 i de Mati al minut 3, que han posat un 2-0 molt difícil d'aixecar per a les visitants de bon principi del partit. Llavors, el partit s'ha equilibrat una mica i les arlequinades encara que portaven el pes del partit, es trobaven sempre amb una Raquel González que ha evitat més gols, sobretot en un parell d'oportunitats de Tania, que ha aturat, però també amb la sort de cara, ja que xuts de Mayoral, Carralero i Lola s'han desviat. El perill visitant ha vingut quan en un contraatac, al minut 25, Marisol i Natàlia han xocat, la bola ha quedat franca per una davantera marinera, però la portera local ha pogut refusar el seu xut amb la punta dels dits. Ja al minut 37, una jugada trenada ha permès que Lola es quedés sols davant la portera, que ha desviat el seu xut, però Ana Aranda, atenta, ha recollit el refús per posar el 3-0 al marcador amb el que s'ha arribat a la mitja part de l'encontre.

A la segona part, l'equip vallesà ha vist com sortien jugadores de refresc que han donat més aire a l'equip, i les roig-i-blanques, s'han anat enfonsant físicament, i ja al minut 48, Ruth ha fet una passada de la mort a Lola que ha anat al pal, i al 54 Aranda s'ha escapat, emportant-se la bola e intentant enganyar a la portera amb un xut creuat, que s'ha estavellat al pal, però que Ruth, atenta, ha allotjat al fons de la xarxa per fer el 4-0. Les barcelonines han respòs amb un xut dur de Raquel Mercadé, aturat per Espinosa, i seguidament ha arribat el 5-0, amb una passada perfecte des de l'extrem dret, que Aranda ha rematat a plaer. El CE Sabadell dominava sense problemes, i sols jugadores com Mercadé o Marta Mir posaven problemes per a les locals, però Cosi, ha donat mostra de la seva innegable qualitat al minut 83, quan en una mitja vaselina perfecte ha clavat el 6-0, i abans d'acabar el partit, una extraordinària Ana Aranda , de cap, rematant una centrada ha posat el definitiu 7-0.

Partit perfecte per a les locals, que han demostrat tenir equip per lluitar per estar a la zona alta de la classificació, mentre que les visitants hauran de recuperar sancionades i d'intentar tenir més banqueta per a poder afrontar partits tant dificultosos com el que han patit avui.