Guanyen lluitant a fons. UE Sant Andreu B - CE Sabadell FC 1-3

El treball en grup i l'esforç individual condueixen a les victòries.

U.E. Sant Andreu B     1-3     C.E. Sabadell

U.E. Sant Andreu B: Natàlia, Marta Fernández, Laura, Clàudia, Vanessa, Montse, Sílvia, Carlota, Yanira, Sandra i Joana. També varen jugar: Sara, Marta Benito i Georgina.

C.E. Sabadell: Natalia, Tania, Desirée, Marisol, Melània, Cosi, Mayoral, Ruth, Lola, Sandra i Ana Aranda. També varen jugar: Peque, Carla López, Mati, Arantxa i Ana Carralero. Verónica al final no va poder jugar. Óscar Quintana i Toni Ramos vare complir el seu primer partit oficial com a visitants en la banqueta del club.

Gols: 0-1 Lola (min. 53), 0-2 Ana Carralero (min. 59), 0-3 Mati (min. 89), 1-3 Georgina (min. 91).

Incidències: Uns 120 espectadors al Narcís Sala, amb bona presència arlequinada, temperatura agradable i moltes jugadores del Júpiter a la grada.

Aquest diumenge el CE Sabadell femení tenia un partit més difícil del que es podia pensar en l'estadi Narcís Sala, feu de la UE Sant Andreu B, i de seguida va quedar palès a la primera part, on les locals varen tenir molta més possessió de la bola, encara que no varen poder xutar a porteria amb claredat fins al minut 30, quan Marta Benito va engaltar un bon xut atrapat amb seguretat per Natalia, i allà les arlequinades, amb l'entrada d'Arantxa, varen començar a canviar el seu rol sobre el camp, tenint Lola 3 oportunitats clares en 10 minuts, dues que sortiren ajustades al pal i una altre aturada per la portera local, molt correcte a la primera part. El primer temps, però, va acabar amb un xut de Marta Fernández per sobre del travesser i amb el 0-0 al marcador.

A la segona part, el CE Sabadell va sortir amb molta més gana de gol, i al minut 8 Mati va recollir una excel·lent passada en la seva zona de joc, es va posicionar al centre de l'àrea i va fer una passada perfecte per que Lola posés el 0-1 al marcador en un bon xut, desprès d'una espectacular cua de vaca que va descol·locar l'arquera local. Les arlequinades anaven llançades i 6 minuts desprès, Ana Carralero va demostrar la seva habitual picardia, llançant una falta on les andreuenques van badar, marcant per sobre de la portera que estava encara intentant col·locar una barrera que mai van demanar, posant així el 0-2 al marcador. Llavors l'equip va començar a gaudir i fins i tot el públic visitant es va animar a corejar el nom del club que defensen amb gallardia aquestes jugadores, i Mati va correspondre marcant el 0-3 al minut 89 que segellava la victòria visitant. El 1-3 va venir precedit d'un córner mal refusat, i on Georgina Salanqueda, al minut 91 ja, va marcar el gol de l'honor de les quatribarrades.

Cal destacar el gran partit fet per l'equip, sabent aguantar les envestides rivals, sobretot a la primera part, però que va saber-se moure amb soltesa durant tot el partit, amb una defensa on van destacar Sandra i Peque, que en cap moment va deixar respirar a Vanessa Quesada, sens dubte la millor jugadora de les locals, però no es pot deixar de banda l'excel·lent feina defensiva de Marisol,  Melània i Desirée, i les ajudes defensives que es varen veure en moltes jugades, per part de totes les jugadores de l'equip. El CE Sabadell se situa en segona plaça, amb 6 punts, empatades amb el CE Manresa, líder per goal-average.