dilluns, 30 de setembre del 2013

Segona jornada a Preferent

Els equips ja comencen a demostrar el seu vertader nivell


Segona jornada i alguns equips ja comencen a demostrar les seves intencions per aquesta Lliga de Preferent catalana en la seva temporada 2013/14. La UE Vic va guanyar a casa d'una altre aspirant a l'ascens, el CF Lloret, per 0-2 i demostra per que és el gran favorit. A part de les lloretenques, la EF Bonaire guanya al camp del At. Prat i suma en un camp d'un altre dels favorits els seus primers punts. El líder, el sorprenent CF Pallejà, batent al Santa Eugènia per 5-0 i fent plé de punts, i la decepció, és la suspensió de nou del partit del FC Sanfeliuenc, presentant-se els seu rival al camp de les del Baix Llobregat i argumentant el club local que havien demanat l'aplaçament del partit.


Gisela porta 2 gols aquesta temporada.

RCD Espanyol C - PBB La Roca     3-1
Molt bon partit disputat a la ciutat esportiva Dani Jarque entre dos equips que varen voler jugar en tot moment la pilota. Va pegar primer les locals, amb gol d'Eulàlia, fent el 1-0 a la mitja hora de joc, però va empatar Lídia quasi al descans. Amb el 1-1 començava la segona part, però al minut 66, Alba desfaria aquesta igualtat, i el 2-1 pujava al marcador. Sis minuts desprès, Ainhoa faria el 3-1 definitiu, per alegria de les locals, i amb les visitants força molestes amb un arbitratge que polèmic. Les locals sumen 4 punts, i les visitants disputen el seu primer partit, però no sumen.

FC Sanfeliuenc - Bellavista Milan     Suspès
El Bellavista Milan es va presentar al dia i la hora concretada per el partit, juntament amb la tripleta arbitral, però l'equip local no va presentar-se, argumentant que havien demanat l'aplaçament del partit. Estarem pendents de com es resolgui aquest malentès.

Altres resultats:
At. Riudeperes - CE Llerona     0-1
At. Prat - EF Bonaire     0-1
CF Lloret - UE Vic     0-2
CE Sabadell - UD Sant Quirze de Besora     4-1 (Resum)
CF Pardinyes - CF Santpedor     3-2
CF Pallejà - Santa Eugènia     5-0

Classificació:
CF Pallejà     6 pts.
UE Vic     6 pts.
CE Llerona     6 pts.
RCD Espanyol C     4 pts.
At. Prat     3 pts.
At. Riudeperes     3 pts.
CF Lloret     3 pts.
CE Sabadell     3 pts.
EF Bonaire     3 pts.
CF Pardinyes     3 pts.
CF Santpedor     1 pts.
PBB La Roca     0 pts.
Bellavista-Milan     0 pts.
UD Sant Quirze de Besora     0 pts (1 partit menys).
Santa Eugènia     0 pts (1 partit menys).
FC Sanfeliuenc     0 pts (2 partits menys).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada