dissabte, 25 de maig del 2013

Copa Catalunya: FC Santfeliuenc - CE Sabadell

Les arlequinades visiten Sant Feliu de Llobregat en un complicat encontre


Primera ronda de la Copa Catalunya i el CE Sabadell es desplaçarà aquest Dissabte, 25 de Maig a Sant Feliu de Llobregat per afrontar contra les locals, el FC Santfeliuenc i a les 18 hores l'eliminatòria, a partit únic que els serveix per debutar en aquesta competició.


Nou repte: Copa Catalunya 2013.

Les locals, actuals sots-campiones del Grup I de Primera Catalana, afronten la eliminatòria com una gran oportunitat per treure's de sobre el mal regust de boca de no haver aconseguit el títol i l'ascens a Preferent, objectiu inicial de l'equip aquesta temporada, havent quedat a sols 6 punts de les líders, el CF Pallejà i pendents de si hi ha alguna renúncia a Preferent, ja que son les segones millor classificades dels 3 grups de Primera Catalana, i qualsevol renúncia els donaria aquesta alegria acabada la competició.

Les arlequinades es trobaran amb un equip molt golejador, que ha acumulat 102 gols a favor en els 30 partits que ha disputat aquesta temporada, sent les màximes golejadores del seu grup. El gol de l'equip està força repartit. Si bé Estefania Cruz destaca en punta, amb 24 gols, la segueixen les extrems Georgina Oter i Núria Navarro, amb 13 i 12 respectivament i les seves companyes Mireia Mellado y Noemí Rodríguez, amb 10 i 8 cadascuna.  

També en la faceta defensiva, és un equip molt fort, havent encaixant sols 31 gols en contra en tota la seva lliga, sent les segones menys golejades, darrera de les campiones del CF Pallejà, i tot això a pesar de la joventut de la seva portera, Cinthia Caccia, una portera d'origen argentí, que amb 16 anys demostra partit a partit tenir molt futur en el futbol.


Rival difícil per les arlequinades.

Les del Baix Llobregat, comptaran però, amb les previsibles baixes de Judith Acedo, Laura Barcia, Rut Barrientos i Míriam Escalante, lesionades, no registrant cap baixa per sanció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada