dijous, 16 de maig del 2013

La cantera arlequinada

Avui us deixem un petit resum de les últimes notícies de la base del CE Sabadell


L'equip arlequinat, actualment, té un dels millors futbol-base de la comarca, amb presència en gairebé totes les categories i amb jugadores a diverses seleccions. En aquest article, us desglossem una mica l'estat de la cantera.



Juvenil-Cadet A:
Ahir us vàrem presentar un article sobre la seva actual situació, encara en zona de descens, però també amb les claus d'una salvació que pot estar molt a prop. L'equip, disputant la Primera Divisió del Campionat de Catalunya, ha donat la cara durant tota la temporada i ha anat progressant, i sols s'ha trobat en aquesta situació complicada desprès de que les dues porteres de la plantilla, Sílvia Piñol i Clàudia Poch, hagin patit una malaltia i una lesió llarga, i posteriorment hi haguessin canvis a l'estructura tècnica. L'equip, però, té per davant un encontre directe contra la PBB La Roca on pot firmar quasi la permanència, posteriorment rebrà a casa al cuer, la UE Seva i acaba la lliga al camp del CD Sant Gabriel, que es previsiblement es jugarà entrar a la Copa Catalunya. L'equip, de formació, ha aportat ja jugadores a la primera plantilla, com son els casos de Laura Heis o Sílvia Piñol.

Juvenil-Cadet B:
L'equip debutava a Segona Divisió amb l'objectiu de formar jugadores per al club i ho ha fet acabant la seva lliga en una bona cinquena plaça de 14 equips, donant força guerra als equips favorits per l'ascens. La majoria de les jugadores de la plantilla venien del futbol-7, i menys 4 jugadores, la resta de la plantilla son jugadores en edat Cadet. Sovint algunes components de l'equip han pujat al Juvenil A i també 3 d'elles 4 d'elles han anat amb el Sènior a convocades i fins i tot a jugar algun partit de Lliga, com son els casos d'Inés Palmiero, Sara Palmiero, Clara Pérez i Marta Póveda.

Infantil-Aleví A:
De l'equip s'esperava lluitar per entrar al Campionat de Catalunya, però aquesta temporada no ha sigut possible. Un grup molt dur, amb els primers equips del FC Barcelona, Llevant Les Planes i la sorpresa de la temporada, At. Vilafranca, conjuntament amb els equips B sempre difícils de RCD Espanyol i CD Sant Gabriel, eren esculls massa alts per a aquest equip, que ha acabat en sisena plaça (de 12) en aquesta Lliga, i que els últims quatre partits de lliga, i en el torneig complementari s'ha retrobat amb el bon joc que les ha posat líders del seu grup i a un sol partit de guanyar-lo. També destacar que una de les components de l'equip, Mar Serracanta, va participar amb la Selecció Catalana sots-12 al campionat d'Espanya de la categoria.

Selecció catalana sots-12 (Foto: www.fcf.cat).

Infantil-Aleví B:
Equip absolutament de formació que ha complert amb els objectius que se li demanaven. En la Lliga, disputant la Primera divisió, ha evitat el descens a Segona, quedant vuitenes de dotze participants, en un grup on va coincidir amb els primers equips de RCD Espanyol, CE Manresa, CD Sant Gabriel i PBB La Roca, que lluitaven per entrar al Campionat de Catalunya. En el torneig complementari, aquest proper cap de setmana es juga contra la UE Sants quedar terceres d'aquest grup.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí A:
L'equip està en cinquena plaça de la categoria, que va començar amb 16 participants, en un grup comandat per el RCD Espanyol i el CE Sant Gabriel, amb pressupostos per als equips femenins a anys llum dels que poden manegar els directius arlequinats, però complint amb les expectatives de formació d'aquest equip. D'aquest equip, cal destacar a Irene Corral, que va participar amb la Selecció Catalana sots-12 al campionat d'Espanya de la categoria i a la qual diversos caçatalents d'altres clubs catalans hi han posat l'ull.

Aleví-Benjamí-PreBenjamí B:
Les més petites de la casa estan en aquests moments treballant per consolidar una excel·lent vuitena plaça de 16 equips en la classificació, fent una temporada per sobre de les expectatives inicials, en un grup que ja té campió, una UE Sant Andreu que té un equip galàctic, que com a segona entrenadora té a na Vanessa Quesada (Entrevistes: I i II) i altres equips complicats, com son el B del CD Sant Gabriel, EF Bonaire o EF Barberà-Andalucía. L'equip està complint a més l'objectiu formatiu d'aquesta categoria.

Irene Corral i Mar Serracanta (Foto: www.cesabadell.cat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada