dilluns, 20 de maig del 2013

FC Sant Quirze - UE Sant Andreu B 1-0

Les verdes tanquen la lliga amb una victòria a casa

Diumenge, 20 de Maig a la tarda, els partits de la jornada 30, la que tancava aquesta lliga de Primera Catalana grup II, van disputar-se, a pesar de la pluja, i us fem un petit resum del partit que varen disputar el Sant Quirze contra el filial de la UE Sant Andreu xiulat per la col·legiada Devani Cervantes.

Dos equips amb ganes de jugar la bola i agradar es varen trobar cara a cara, i en un principi van ser les andreuenques les que varen portar la iniciativa en el control de la pilota, encara que les locals, a pesar de les múltiples baixes a les seves files, van posar forces ganes per anar recuperant terreny, i així va ser, poc a poc, es varen anar fent amb el joc a mesura que començava a ploure amb més intensitat. El gol, però, arribaria en un servei de porteria defectuós de les visitants, amb ràpida recuperació de les mussoles i amb jugada i xut de la veterana Gema Pacheco, que faria posar el 1-0 al marcador al minut 21. Les quatribarrades, però, varen seguir donant la cara i varen fer al cap d'uns 10 minuts un pal, però en cap moment van superar a una encertada Andrea Hidalgo.

Gema Pacheco, celebrant el gol.

A la segona part, més intensitat de la UE Sant Andreu, i més joc en equip de les visitants, però sense encert en els metres finals, on les verdes varen tallar tot perill amb molt de criteri, per fer sortides molt perilloses, amb combinacions ràpides i precises entre Zaira, Cèlia, Maria, Gema i Eli, que no varen aconseguir ampliar el marcador, ja que les andreuenques ahir varen estar molt sòlides en l'apartat defensiu. La nota negativa del partit, va ser la lesió de la local Yaiza Molina, que amb moltes mostres de dolor, no va poder acabar un encontre que en els minuts finals es va posar molt emocionant per que les barcelonines en cap moment es varen donar per derrotades, però les vallesanes varen saber aguantar el resultat i emportar-se els 3 punts.