diumenge, 5 de maig del 2013

Avui pot ser un gran dia

Aquesta tarda de Diumenge, a les 14.15 hores, les arlequinades afronten la primera oportunitat per a aconseguir el campionat


Al CE Sabadell li cal sols un empat en el seu partit davant el CE Manresa per aconseguir ser les campiones del Grup II de Primera Catalana i aconseguir l'ascens directe a Preferent. L'equip, en cas de derrota, tindria encara tres oportunitats més, CF Cerdanyola B a domicili, UE Rubí a casa i UD La Planada a domicili, en el partit que es va suspendre per la pluja.


Derbi entre equips de capitals comarcals (Foto: Pedro Salado).
Les visitants, desprès d'un inici fulgurant, s'han tornat un equip força irregular, i si a la vuitena jornada havien aconseguit els 24 punts en joc fins al moment, a partir de la primera derrota, a casa contra la EF Montcada, van anar perdent força, aconseguint 32 punts en total a la primera volta, i en canvi, en aquesta segona volta, han aconseguit sols 14 punts en els 12 partits disputats fins ara.

La seva màxima golejadora, precíssament, una ex-arlequinada (va jugar a l'equip sabadellenc a la temporada 2003-04, a Segona Catalana), Mariona Fuentes, la qual ha sumat en aquesta temporada 19 gols, no disputa minuts amb l'equip bagenc. La seva segona màxima golejadora, Carla Baylina, porta marcats 10 gols en el que portem de temporada, i és una de les especialistes a pilota aturada. Amanda Fernández, amb 7 gols, també ha anat sumant per les blanc-i-vermelles i les segueixen, totes amb 3 gols Elisabeth, Luminita, Alba, Ana Isabel, Beatriz i Sara. En total, les manresanes han sumat 69 gols, la quarta millor marca del grup, però els ha llastrat rebre'n 49, sent la cinquena millor defensa.


Gisela Vidal (Foto: Jordi Romagosa).
Per part de les locals, avui recollim les declaracions pre-partit que ens ha deixat Gisela Vidal: 'Vull remarcar sobretot l'esforç i la constància de l'equip durant tota la temporada. No és fàcil perdre només un partit en tantes jornades, sobretot per la pressió que implica aquest fet, i avui podem rematar la feina, aconseguint el que per moltes de nosaltres és un somni. Penso que ens ho mereixem i no ens han posat les coses gens fàcils. Personalment s'hi suma l'esperit de superació per jugar, set mesos desprès de l'operació i a sobre poder aconseguir guanyar el que seria el primer campionat per mi, amb l'equip on m'hi sento com a casa'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada