divendres, 24 de maig del 2013

Cantera

Els resultats de la cantera del Sabadell, a poc d'acabar la temporada

S'acosta ja el final de la temporada i els diversos equips de la cantera van ja tancant la temporada. El Juvenil A és el que té encara els deures per fer, mentre que els altres equips arlequinats, van ja tancant objectius i algunes d'elles estan ja gairebé de vacances.

Alegria arlequinada (Foto: Delia Zambrano).

Juvenil A:
PBB La Roca - CE Sabadell     2-1
Enfrontament directe contra l'equip amb el que s'estan jugant la permanència i dolorosa derrota, no sols per el resultat, si no per que ara les arlequinades queden un punt per sota de les seves rivals i no sols depenen d'elles. Sara Zauner va posar per davant a les arlequinades al marcador al minut 57, però les locals varen remuntar amb gol de Noemí al minut 62 i de Ceney en el descompte, enfonsant a les sabadellenques. Ara, les de La Roca visitaran al potent Reus Deportiu, que s'està jugant classificar-se per la Copa Catalunya i rebran al seu camp al Molins de Rei a la última jornada, mentre que les sabadellenques reben al descendit Seva i tancaran la lliga amb la visita al CE Sant Gabriel, que es podria estar jugant encara les opcions a entrar en Copa Catalunya.

Juvenil B:
Cerdanyola - CE Sabadell     1-1
Amistós de final de temporada amb dos equips que varen intentar agradar al públic assistent.

Infantil A:
CE Puig-reig - CE Sabadell     1-5
Partit més complicat per el que pot semblar el resultat però on les arlequinades varen donar la cara en tot moment, posant-se amb un clar 0-2 al marcador abans del minut 5 i rebent poc desprès el 1-2 en una desgraciada jugada amb auto-gol. Les sabadellenques, però en tot moment varen mantenir la calma i varen apretar al rival en els moments oportuns, per a acabar aconseguint una victòria que les deixa com a campiones del Torneig Complementari, amb 16 punts en els 6 partits disputats.

El Infantil A guanya el Torneig (Foto: Delia Zambrano).

Infantil B:
CE Sabadell - UE Sants     7-1
El partit va començar força igualat, però a partir del minut 35, les locals no varen donar cap opció a les seves rivals, per acabar guanyant-les amb comoditat i finalitzar el seu torneig complementari en tercera plaça, per darrera de la UE Sant Andreu i del CF Igualada.

Aleví A:
EF Bonaire B - CE Sabadell     2-5
Derbi a Terrassa que va caure per el cantó de les de la capital, en un partit molt igualat on les verdes varen començar guanyant primer, però els dos gols d'Alba, els tres d'Aida i la posterior excel·lent feina defensiva, va donar els tres punts a les arlequinades, que amb 46 punts en 24 partits, s'asseguren ja la cinquena plaça (de 16) a la lliga.

Aleví B:
CD Sant Gabriel B - CE Sabadell     14-0
Derrota exagerada al camp de les segones classificades, en un partit sense gaire a destacar. Les arlequinades, a més, perden la vuitena plaça, que cau ara a mans de la PBB Viladecans, que a més té dos partits menys que les sabadellenques.