diumenge, 12 de maig del 2013

CF Cerdanyola B - CE Sabadell 1-1

Dos equips sense necessitats ofereixen un empat en un partit dominat per la calor i l'excés de vent

El CE Sabadell va rebre abans del partit el passadís corresponent de les seves rivals com a campiones del grup II de Primera Catalana, en un excel·lent detall per part de l'equip verd-i-blanc, en un entretingut encontre.

El partit va començar amb les locals plantejant un partit amb més intensitat i amb una voluntat més ferma d'emportar-se els tres punts, i amb les arlequinades amb una alineació no gaire habitual, però ben suplida per la gran qualitat que té aquesta plantilla. Les de Cerdanyola van arribar poc a l'àrea de Natalia, però en el minut 30, un xut va ser interceptat per una defensora sabadellenca amb la mà i l'àrbitre, Carlos López, va assenyalar correctament el penal, que va transformar Cèlia Velasco, enganyant a Natalia Pinto en la trajectòria de la pilota. A partir d'allà, les arlequinades es varen créixer, fins a la lesió de Mati, la jugadora amb més perill al davant fins aquell moment. Les locals, varen així tenir més tranquil·litat, i Eli Ortega, la seva portera, no va poder tornar-se a lluïr com ho havia fet en un parell de jugades força compromeses durant la primera part, la qual va finalitzar amb el 1-0 al marcador.

Marta Póveda, va tornar a jugar al sènior.

Al segon temps, les arlequinades varen sorprendre fent debutar a les canteranes Clara Pérez i Sara Palmiero, procedents del juvenil, i a Marta Póveda, encara que aquesta última ja havia debutat amb el sènior la passada temporada, i del cert que cap de les tres va desentonar amb l'equip, demostrant el seu bon nivell en tot moment. En el camp, les forces seguien igualades, però cada cop les sabadellenques començaven a guanyar terreny i les locals a notar el cansament de no tenir canvis a la banqueta i es varen anar arronsant al rectangle de joc, fins que Mayo va rebre una bola a l'entrada de l'àrea i va deixar anar una espectacular canonada al minut 80 per a fer el 1-1 que anivellaria el marcador i que faria que s'arribés al final del partit amb un just repartiment de punts.

Clara Pérez i Sara Palmiero varen debutar amb el Primer equip.