dilluns, 27 de maig del 2013

Copa Catalunya: CE Europa - UE Sant Andreu 1-1

El Sant Andreu guanya en els penals el derbi i elimina a les locals, que van fer un bon partit

Primera ronda de la Copa Catalunya de futbol femení i derbi per excel·lència de la ciutat de Barcelona entre dos equips que de bon principi van anar a buscar el passi a la següent ronda, però que es varen haver d'esperar als penals per a dilucidar quin equip ho aconseguiria.

Les noies del Sant Andreu avancen a la Copa Catalunya.

El partit va ser força entretingut, en una matinal on el temps va respectar el joc, a pesar de que de tant en tant queia alguna gotellada sobre el Nou Sardenya, que presentava una bona presència de públic per a veure la visita de tot un Sant Andreu que aquesta temporada ha fet un bon paper a Segona Divisió, quedant en una meritòria quarta plaça, darrera dels dos grans aspirants a l'ascens, Girona i Nàstic i del filial del RCD Espanyol, i de seguida es veuria a les quatribarrades amb forces opcions per obrir el marcador, amb Cristina González que es va moure molt bé, sobretot quan apareixia per el centre de l'àrea, frenada amb dificultats per Megumi Kozakai, quan queia en el seu extrem, fins que al minut la mateixa Cristina González va rebre una pilota molt franca a l'eix de la defensa, on va trencar la cintura de Sandra Noria, i va fer el 0-1 sense oposició. Per part local, Sandra Guiu va ser la jugadora que va tenir la millor opció, en una falta al minut 43 que va sortir fregant el pal.

Al segon temps, amb el 0-1 al marcador, les escapulades varen pitjar l'accelerador, i varen aconseguir per mitjà de Sandra Guiu, el 1-1, i el partit, tant anivellat en el marcador com en el joc, va tenir fases de domini tant per part de les locals, amb la ja anomenada Sandra Guiu, que a cada pilota que agafava donava sensació de perill, com per les visitants, que elaboraven més la jugada i que arribaven amb forces opcions als metres finals, on no estaven encertades, i quan ho estaven, era Sandra Noria la que s'encarregava de que no es mogués el marcador. Amb aquesta igualada, s'arribaria al final dels 90 minuts, i en la loteria dels penals, es classificaria la UE Sant Andreu, que va aconseguir major encert i templar més els nervis en els moments claus per acabar guanyant la tanda de penals per un ajustat 2-3.

Amb aquesta victòria, les andreuenques accedeixen a la segona eliminatòria i visitaran Les Franqueses del Vallès, on s'enfrontaran al Bellavista-Milan, equip que aquesta temporada ha militat a Preferent, com el rival que han eliminat avui.

En el tercer partit de la primera ronda de la Copa Catalunya, el UD Sant Quirze de Besora va caure golejat a mans del CF Igualada, que continuarà en competició, per un contundent 0-4, i a la segona eliminatòria s'enfrontarà, també com a visitant al CE Llerona, equip que ha quedat campió del Grup III de Primera Catalana i que ha aconseguit el conseqüent ascens a Preferent.