dissabte, 4 de maig del 2013

CE Sabadell - CE Manresa, el títol a un punt

Les arlequinades amb un empat ja aconseguirien el campionat i l'ascens a Preferent


Aquest Diumenge, 5 de Maig, a les 14.15 hores, el CE Sabadell femení té un difícil partit, corresponent a la jornada número 28, contra el CE Manresa, on es poden proclamar campiones de Primera Catalana i aconseguir l'ascens de categoria, sumant encara que sigui un empat, en un partit que es disputarà al Poliesportiu Olímpia.


-
Les arlequinades afronten aquest partit, desprès de que la setmana passada va haver de descansar per culpa de que la pluja va evitar disputar el derbi de Sabadell al camp de la UD La Planada, però ho faran desprès de sumar 69 punts en 26 partits que ha disputat fins ara, corresponent a les 22 victòries que han firmat, tres empats i una sola derrota en el seu camí a la Lliga, sent un dels dos equips que més gols han marcat en aquest campionat, amb 93, empatades amb el CECF Les Garrigues i sent la millor defensa, amb sols 25 gols encaixats.

Per el seu cantó, el CE Manresa es presenta a la capital del Vallès Occidental amb 46 punts en 27 partits, amb 69 gols a favor i 49 en contra, situades en una cinquena plaça, perseguides per la UD La Planada, a les quals els treu un sols punt de diferència, però a vuit de la quarta. Les bagenques varen començar la temporada molt entonades, firmant vuit victòries consecutives, però a mesura que ha anat avançant el campionat, ha anat perdent força, combinant partits brillants amb derrotes sorprenents. La passada jornada va caure a casa per 1-2 davant el Soses Femení.

Les locals, compten amb les baixes llargues de Peque i Chicho, mentre que son dubte de nou per motius físics Carralero i Aranda. Per part de les visitants, Mireia Gibert i Ana Isabel segueixen lesionades i Mariona Fuentes és baixa gairebé segura per a l'envit . Cap dels dos equips registra sancions a les seves files.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada