dimecres, 15 de maig del 2013

Campionat de Catalunya Juvenil-Cadet

A falta de 3 jornades per acabar el campionat, sols el títol està decidit


Queden 3 setmanes d'infart en el Campionat de Catalunya Juvenil-Cadet femení i l'equip més potent de la categoria, el FC Barcelona, ha aconseguit ja el títol de la categoria, sumant 79 punts en els 27 partits que ha disputat ja, no deixant marge per a que cap dels seus rivals les atrapin.

El CE Sabadell intenta no baixar com ha fet el CE Mercantil.

En el grup perseguidor, hi han tres equips que pugnen per aconseguir les 3 places que resten per donar accés a la Copa Catalunya, que en aquests moments estan en poder de UE L'Estartit i RCD Espanyol, els dos amb 61 punts i ja amb el bitllet a la mà, mentre que la quarta plaça sortirà del duel que mantenen Reus Deportiu (54 punts) i CD Sant Gabriel (50), encara que està per veure si al Reus li treuen tres punts del seu partit contra el CE Sabadell per alinear a una jugadora que en teoria estava amb baixa mèdica. Això afavoriria encara més la igualtat en aquesta cursa cap a la quarta plaça, que en cas d'empat a punts, s'emportarien les reusenques per tenir el goal-average favorable.

Seguidament trobem al primer equip sense aspiracions, però sense pensar en el descens, el Vic-Riuprimer, amb 40 punts, i darrera d'elles, comença el perill del descens, amb 4 equips que sumant una victòria pràcticament es salvarien, CE Europa i CF Pallejà amb 36 punts i At. Vilafranca i Pubilla Casas, amb 35, aquests dos últims, amb una victòria i un empat, estarien matemàticament salvats.

El duel més calent per evitar el descens, el discerniran PBB La Roca, amb 30 punts actualment, i que té un calendari on rebrà a casa al seu directe competidor per la permanència, un CE Sabadell que compta amb 29 punts, però al qual el comitè de competició li podria atorgar en breu 6 punts, els del partit que comentàvem al principi de la notícia, contra el Reus, i els del partit contra el Molins de Rei, que no es va presentar a jugar el partit de la setmana passada amb suficients jugadores per que sonés el xiulet inicial. A més, el goal-average està a favor de les arlequinades (3-1), i tot dependria del resultat de l'encontre al difícil camp de La Roca en cas d'empat.

Stoitchkov Barcelona, amb 19, CF Molins de Rei, amb 17, i CE Mercantil i UE Seva, amb 14 punts cadascun, ja estan sentenciats amb el descens esportiu.
El descens, al roig viu per al CE Sabadell (Foto: Pedro Salado).

Per contra, pujaran de categoria: CF Cerdanyola, com a Campió del Grup II. CF Torelló (Sots-campió del Grup III), i FC Martinenc (Sots-Campió del Grup V), grups guanyats per equips filials. Estaria per veure si acceptarien l'ascens Parroquial Santa Eugènia (Campió Grup IV), com va renunciar la temporada passada el CF Les Preses. En cas de renúncia d'aquest equip, la FCF podria repescar a un Primera Divisió com va fer la temporada passada.

Quedaran per decidir, encara, l'ascens de FC Santboià o Llevant Les Planes (Grup I, encara en joc).

Dani E.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada