dilluns, 13 de maig del 2013

UE Rubí - Soses Femení 2-3

El Rubí no sols perd el partit, si no que també s'acomiada de Primera Catalana amb aquesta derrota

Daniel Gálvez xiulava un partit que si bé per les visitants era un desplaçament més, amb els deures fets, per a les locals eren punts obligats de sumar, ja que estaven a 2 punts de la salvació i la última jornada se'ls presentava molt difícil de sumar, ja que visitaran el camp de les campiones. El partit, començaria a les 15.30 d'aquest passat diumenge, amb força calor, sol i de tant en tant una mica de vent que feia que no es patís tant l'alta temperatura.

El partit començaria amb les locals molt nervioses per la importància de l'envit i amb les visitants força motivades, i en la primera ocasió clara, una falta a uns 15 metres de la porteria, seria llançada magistralment per la seva especialista, Sílvia Ginés, que marcaria un gol per emmarcar i posar el 0-1 al marcador al minut 6 de partit. Amb les rubinenques tocades moralment, les blaugranes explotarien la seva millor faceta, una defensa molt ben organitzada i sortides al contracop amb molta rapidesa, i marcar en el minut 18 el 0-2 per mitjà de Cristina Jiménez, rematant gairebé a boca de canó. Les roig-i-blanques, respondrien tres minuts desprès, quan en la única errada defensiva visitant de la primera part, Marjorie aprofitaria per fer el 1-2 i tornar a posar al seu equip en el partit. La resta del primer temps, van ser alternances de fases entre els dos equips, que varen intentar perforar les porteries d'Andrea i de Cèlia, sense aconseguir-ho, i es va arribar amb la mínima avantatge per a les lleidatanes al descans.

Al segon temps, les locals, sortirien amb força més empenta sobre el terreny de joc, àvides dels punts per les necessitats classificatòries, mentre que el Soses sortiria amb molta més tranquil·litat, fins i tot marcant en una jugada a pilota aturada, un córner, un gol-fantasma, que l'àrbitre no concediria, però seguiria amb la seva tònica de veure venir el seu rival i a aprofitar les passades des dels extrems, una de les seves armes més perilloses aquest diumenge, ja que el Rubí, al veure's sota el marcador, en moltes jugades deixaria una línia de tres defensiva, jugant-se el tot per el tot en forces fases del joc, tenint les millors oportunitats mitjançant Marjorie i Maria Clotilde, encara que seria Georgina la que tindria les dues millors oportunitats, fent un pal, però marcant també al minut 72 el 2-2 que donava esperances a les locals, que creurien fins i tot en la victòria, apretant força a les seves rivals, però Adriana Carmona trencaria les seves esperances fent el 2-3 definitiu al minut 89 aprofitant el refús d'una aturada d'Andrea.

Amb aquest resultat, i combinat amb la victòria del CE Seagull sobre el CE Júpiter, per 4-3, el Rubí perd la categoria i és nou equip de Segona Catalana. Ànims.