dissabte, 18 de maig del 2013

Jornada 30: CE Sabadell - UE Rubí

Última jornada i partit entre les campiones i un equip que cau a Segona Catalana


Aquest dissabte, a les 18 hores, el CE Sabadell afronta el partit de la última jornada, però no el últim de la Lliga, ja que encara ha de jugar contra la UD La Planada el seu partit aplaçat, contra un equip que desgraciadament ja no es juga res a la lliga, ja que la setmana passada va perdre la categoria, una UE Rubí que intentarà donar la sorpresa a Olímpia sota la atenta mirada del col·legiat Pablo de la Iglesia.
-

Les arlequinades es presenten al partit com a el segon equip més golejador de la lliga, amb 98 gols en els 28 partits disputats, sols darrera de la CECF Les Garrigues, que en porta 100, però sent l'equip menys golejat, amb 26, 3 menys que les de Les Borges Blanques. Líder sòlid de la categoria, però que fruït de la sobrecàrrega de tensions i lesions, la setmana passada va haver de tirar de la cantera per a poder tenir banqueta en un partit que va empatar contra el Cerdanyola B.

Per la seva part, la UE Rubí bé amb la moral baixa, desprès de la derrota els últims minuts de la passada jornada a casa, contra el Soses i que les condemnava definitivament al descens a Segona Catalana. L'equip, és el segon menys golejador de la categoria, amb 48 gols en els 28 partits que ha disputat, i el tercer que més gols ha encaixat, amb 98, però voldran netejar la seva imatge intentant puntuar a casa de les campiones.


Esther Rodríguez, 'Cosi', jugarà contra el seu ex-equip.

Cap dels dos equips comptaran amb sancionades per a l'envit, però les locals tenen les baixes segures de Chicho i Peque, que es poden unir a les d'Aranda, Mati i Carralero, mentre que les rubinenques tindran la més que possible baixa de Sarai per lesió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada