dimecres, 18 de gener del 2012

Superades.


Gisela va caure lesionada (Foto: Pedro Salado).

C.E. Sabadell 2-5 E.F. Montcada 

C.E. Sabadell: Sílvia Piñol, Peque, Marisol, Tania, Yaiza Molina, Aranda, Gisela, Melània, Carla López, Mélody i Arantxa. També van jugar: Estefania, Amanda i Anna Muñoz.

E.F. Montcada: Davinia, Isabel, Georgina, Laura Guzmán, Adriana, Pilar Pérez, Jéssica, Cristina, Patricia, Mati i Nerea. També varen jugar: Laura Cendón i Eva.

Estadi: Poliesportiu Olímpia, uns 100 espectadors.


El Montcada va demostrar tenir una gran plantilla i a més, un gran equip, molta conjunció i que si no se li haguéssin torçat tant les coses en alguns partits d'aquesta lliga, actualment estaria encara més a dalt de la taula classificatòria, i ja al principi del partit varen fer una sortida en tromba que demostrava que volien guanyar. Així, en la primera oportunitat seriosa, Pilar Pérez rebia una bona assistència a dintre de l'àrea per a afusellar a Silvia per posar el 0-1 al marcador, i a segona opció que varen tenir les de vermell, Adriana Domínguez, al minut 8, trepitjava àrea i tornava a afusellar a Silvia, per posar el 0-2 que semblava deixar tocades de mort a les locals. Però no va ser així. Marisol va recollir un rebot en una jugada de córner i va clavar la bola, des de fora de l'àrea en un dels gols que ens acostuma a oferir de qualitat i força, per posar el 1-2. Llavors el partit ens va oferir els millors moments. Només treure de centre, el Montcada va tenir una oportunitat que va sortir desviada a la base del pal local i desprès Arantxa va fer una assistència d'or a Gisela que va xutar per que Davinia aturés amb molts problemes sobre la línea de gol. El que no va poder aturar la portera montcadenca va ser una falta des de 30 metres, llençada perfectament per Gisela, al minut 16, ajustadeta al pal i que va significar el 2-2. El CE Sabadell va començar a tocar més i a tenir a les visitants més tancades, i Tania va estar a punt de donar-lis avantatge, i més quan Jéssica es trencava i les visitants perdien el sentit del seu bon joc, però a la mitja hora de partit, Mati recollia una bola a l'àrea petita i rematava sola, amb seguretat per posar el 2-3. Les arlequinades es varen fondre. Laura Guzmán feia el que volia al mig del camp i cada cop que tocava la bola s'olorava el perill, fins que al minut 39, Adriana, que jugava amb una indisposició estomacal, recollia una bona passada a la frontal de l'àrea per creuar perfectament i posar el 2-4 amb el que s'arribaria al descans i feia valer el seu sobrenom de 'Ronnie'.

A la segona part, el partit va canviar força. Les arlequinades varen sortir amb canvis tàctics, però la primera ocasió va ser per les vermelles, al minut 50 amb un pal i cinc minuts desprès Sílvia havia d'aturar una internada d'Adriana amb la bola als peus. Patri també es lesionava i llavors arribava la sentència, en un córner al minut 60, quan Nerea rematava per sentenciar el partit recollint una bola a l'àrea. Amb el 2-5 el partit es va quasi acabar. El CE Sabadell va tardar quasi 10 minuts en recomposar-se, aguantant el bon joc de les de la EF Montcada , i només va tenir tres ocasions més, a les botes d'Estefania dues d'elles i d'Arantxa l'altre. Per part de les vermelles, sols Adriana va estar a punt de definir, però sense sort. Tampoc va tenir sort la sabadellenca Gisela, que va caure lesionada en una jugada fortuïta i no se sabrà fins que li facin una ressonància l'abast de la seva lesió.

Amb aquest resultat, l'EF Montcada queda en tercera plaça a 5 punts del liderat, i amb tota la segona volta per anar retallant distàncies, mentre que el CE Sabadell queda en setena plaça, sense perill per darrera però amb el cap de la classificació també lluny.

1 comentari:

  1. va ser un bon partit, l'única cosa que a alguna jugadora del Sabadell li falta una miqueta d'educació i saber perdre...

    ResponElimina