diumenge, 22 de gener del 2012

Empat d'orgull.

Amanda ha donat un punt molt lluitat al descompte (Foto: Pedro Salado).

CE Llerona - CE Sabadell     2-2

Meritori empat el que han aconseguit les noies del CE Sabadell al camp del CE Llerona, quartes classificades de la categoria i un equip que té la màxima golejadora de la categoria a les seves files i que demostra jornada rera jornada ser un equip molt fort ofensivament parlant i que estarà a dalt de la classificació a final de Lliga.

La primera part, ha estat un recital de dos equips que han lluitat per a aconseguir posar-se davant del marcador, però Clàudia Poch, titular avui sota els pals arlequinats ha aturat tot el que li ha arribat, escudada amb el gran partit en tasques defensives que han fet Melània, Peque, Mélody i Yaiza i amb les constants ajudes defensives que han donat Marisol i Tania, que tota la estona han estat lluitant per aconseguir recuperar boles abans de que arribessin a la zona de perill arlequinada. Amb tot això, s'ha arribat amb un 0-0 al marcador a la mitja part, que res feia presagiar el partidàs en que s'ha convertit la segona part.

A la represa, en la primera jugada de perill, Anna Molet ha posar per davant del marcador a les locals, en el minut 47, i amb el 1-0 les lleronines han portat el pes del partit, fins que cinc minuts desprès un altre cop Anna Molet marcava i posava el 2-0 al marcador que semblava sentenciar el partit. Llavors, les arlequinades han reaccionat com només saben fer els grans equips. Marisol ha posat el 2-1 al marcador al minut 54 i el CE Sabadell ha començat a carburar i a ficar la por al cos a les locals, que han començat a endurir el partit i a ser un autèntic partit de constants jugades de perill, fins que Oriol Alzúria ha decidit que l'equip si havia de morir, moriria matant, i així ha sigut, poc desprès d'una jugada de gol a favor de les locals, Amanda, molt llesta, ha establert al minut 93 el 2-2 definitiu que fa portar 1 punt cap a Sabadell.