dimecres, 11 de gener del 2012

Cantera

La cantera respon als reptes del cap de setmana (Foto: Gerard T.).

CE Sabadell - Sant Pere Nord     20-0
El resultat del Juvenil és correcte. No és que al que escriu se li hagi colat ni un 2 ni un 0. En el derbi disputat aquest dissabte a Olímpia, xiulat per Barranco Trejo, les arlequinades varen desplegar tot el seu potencial i varen demostrar una gana immensa d'agradar, de marcar i de donar-se un festival davant un rival que va venir ja a Sabadell amb una jugadora de menys i conscients de que era un mal camp per aconseguir el seu primer punt de la temporada. Les noies de Carlos Arean i Carlos Ortega varen obrir ja el marcador al minut 7 per mitja de Marta Mora i els gols varen anar caient constantment durant la primera part, però amb unes terrassenques que aguantaven força bé l'estructura defensiva. La segona part, amb la baixada física de les egarenques, va ser un passeig local, i en total, varen marcar 10 jugadores arlequinades.

A més, destacar que amb el resultat del Cerdanyola-EF Barberà, amb final 4-2, el CE Sabadell queda líder en solitari, amb 27 punts en 9 partits, i 3 d'avantatge sobre aquests dos altres equips. També és l'equip més golejador (63) i menys golejat (3) del grup.

CE Europa - CE Sabadell     0-14
L'Infantil-Aleví A de Jordi Guillem també va golejar i també va fer-ho contra el colista, però en el seu cas, a domicili. Ja al minut 2 Cristina Gómez deixava les coses molt clares amb el 0-1, i amb un equip que volia donar la cara en tot moment, va anar sumant distàncies al marcador per acabar amb un resultat que li permet quedar-se en segona plaça en solitari, amb 27 punts en 11 partits degut a la derrota del Molins, que ara es queda a 3 punts de les arlequinades, i a 6 punts del líder, intractable Barça, que va ser l'equip que va derrotar a domicili a les molinenques.

CE Sabadell B - UD Lourdes     5-3
El segon equip Infantil-Aleví tenia un difícil rival a rebre. Es tractava de la UD Lourdes de Mollet, equip que el precedeix a la taula classificatòria i que només sortir al camp va demostrar que seria un rival dur de batre, ja que al minut 10 havien agafat un avantatge de 0-2 al marcador. Però les arlequinades varen reaccionar i es va arribar amb un empat a 2 al minut 22. Les visitants, van tornar a marcar, però Míriam Martin va marcar dos gols providencials per fer la remontada i un equip que mai va deixar de creure en ell, vestit d'arlequinat, es va acabar quedant 3 punts que les deixa vuitenes, a 3 punts del Lourdes i amb 3 punts per sobre de Sant Celoni i EF Barberà.

Cerdanyola FC - CE Sabadell     3-5
L'equip de les més petites també visitava un colista i també havia de complir. Ho van fer sobradament i varen començar amb un avantatge que semblava definitiu quan al minut 11 ja guanyava per 0-3. El relaxament i els canvis van fer que l'equip perdés una mica de pistonada i 10 minuts desprès les locals s'havien acostat perillosament al marcador amb 2 gols, però l'equip es va sobreposar als nervis i va acabar emportant-se tres punts que les situen vuitenes, a 3 punts de les setenes i 3 punts per sobre de les novenes.

Setmana rodona on tots els equips de base i el primer equip, han ofert una victòria a la parròquia arlequinada.