diumenge, 8 de gener del 2012

Victòria a Cerdanyola.

La unió de l'equip ha estat cabdal per sumar una nova victòria (Foto: Pedro Salado).

El CE Sabadell Femení, en el partit que ha jugat aquesta tarda a casa del filial del Cerdanyola, ha demostrat que és un equip en franca progressió i amb molt marge de millora. La victòria per 0-3 s'ha començat a gestionar en un gol d'Ana Aranda al minut 4, i les arlequinades han mantingut durant tot el temps el control de la situació, només patint en alguns moments per errades puntuals i han arribat amb el 0-2 al descans, amb un altre gol de la pèl-roja davantera al minut 35.

A la segona part, les arlequinades no han perdut mai la consistència i la conjunció com a equip i han plantejat un partit força més defensiu, però intentant sorprendre a les locals amb contracops ràpids que no han acabat de cuallar gràcies a la bona actuació de la defensa i de la portera locals, fins que Chicho, en un contracop realitzat amb les locals bolcades sobre la porteria local, ha rematat la victòria amb un gol al minut 89, per posar el definitiu 0-3 al marcador i portar els 3 punts cap a Sabadell.

Amb aquesta victòria, les arlequinades mantenen la cinquena plaça,  amb 23 punts en els tretze partits disputats empatades amb les sisenes, CECF Les Garrigues, encara que a set punts de la tercera i quarta places, ocupades per CE Llerona i EF Montcada.