dilluns, 23 de gener del 2012

Primera Catalana, 15ena jornada.

La UD Lourdes, junt amb la ENFAF caminen cap al descens (Foto: Pedro Salado).

UD Lourdes - Pardinyes CF     0-6
Les lleidatanes viatjaven a Mollet en quadre però conscients de que jugarien contra un equip que moralment està sota mínims i al minut 6 ja van fer el 0-1, que amb molta paciència i jugant la bola s'ha convertit en un còmode 0-3 a la mitja part. La segona part, ha estat força aborrida, amb unes visitants que han matat el partit a la contra i que segueixen en segona plaça del campionat.

Soses - CECF Les Garrigues     0-1
Típic derbi, on el Soses ha sortit amb el plantejament habitual, amb el seu entramat defensiu ben articulat i sortir en ràpides contres però que s'ha trobat amb un gol visitant al minut 9 que ha fet que s'haguessin d'obrir i haguessin de practicar un joc més ofensiu on no s'han acabat de trobar còmodes. A més, a la segona part, han hagut de suportar la duresa visitant i han acabat sent derrotades, caient en novena plaça, a 8 punts del teòric descens. Les visitants segueixen cinquenes, amb 29 punts.

E. Sant Ignasi - Santa Eulàlia Ronçana     1-2
Els dos equips sabien que es jugaven molt en aquest partit, però han sigut les vallesanes les que han suportat molt millor la pressió, i han arribat a la mitja part amb un 0-2 que els donava més possibilitats d'emportar-se els tres punts, com així ha sigut al final, a pesar de que a la segona part les de Sarrià han espavilat i entre Nijssen i Neelam han donat força sensació de perill, però ha hagut de ser Adriana la que posés el 1-2 final. Així, les locals queden en tretzena plaça, en zona de descens compensat, i les visitants vuitenes, 10 punts per sobre del descens.

CP San Cristóbal - Bellavista Milán     1-2
Partit on les líders han marcat al minut 10, i han repetit al 37 per posar un còmode 0-2 al marcador abans d'arribar a la mitja part, però que a la segona part han perdut absolutament els papers i s'han perdut entre duresa, protestes, insults i molts nervis, on per enmig les egarenques han marcat el 1-2 per mitjà de Mariona i els últims minuts han sigut un cúmul de tensió que ha acabat amb l'entrenador visitant expulsat. Les locals queden en dotzena plaça, descens, però segueixen a 1 punt de les tretzenes.

EF Montcada - UD La Planada     2-0
Les locals han patit molt per plasmar sobre el camp la seva tercera plaça a la classificació i a la primera part s'han trobat amb un rival molt contundent que en cap moment les ha deixat jugar amb comoditat. Ja entrada la segona part, ha pesat força a les sabadellenques les targes que acumulaven en defensa i Pilar Pérez ha marcat al minut 64 un gran gol en jugada personal. La Planada llavors ha jugat més la bola i ha donat més perill ofensivament però al minut 88 ha decidit la qualitat de Matilde, que ha posat el 2-0 que fa que les locals segueixin a 5 punts del liderat i que les visitants segueixin 2 punts per sobre del descens directe.

Cerdanyola B - Sant Quirze     1-4
Segueix el calvari local, amb la seva sisena derrota consecutiva, que les fa baixar a la onzena plaça, però amb els mateixos 5 punts de diferència amb l'abisme que tenia la setmana passada. El partit se'ls ha posat molt amunt amb el 0-1 de Gema Pacheco al minut 19 i a la segona part no han donat senyals de vida i han acabat caient davant un excel·lent Sant Quirze, que a base de bon treball, s'oblida del descens i ja està en sisena plaça, a 3 punts de la quarta plaça.

ENFAF - U. At. d'Horta     0-5
Partit sense història al Municipal d'Alàs entre el fanalet vermell de la classificació, que ha aguantat 16 minuts en encaixar el 0-1 i unes barcelonines que a la mitja part i amb el 0-5 han tret el peu de l'accelerador, queden ara en desena plaça, 8 punts per sobre del descens i que a la segona part han fet moltes proves i han anat a pensar ja en el proper partit, un dur desplaçament a casa del Pardinyes.