CE Llerona - CE Sabadell 2-2

Empat d'alçada

Melània, Peque i Yaiza varen estar a una gran alçada (Foto: Pedro Salado).

CE Llerona 2-2 C.E. Sabadell

CE Llerona: Nadala, Laura Sánchez, Laia, Mariona, Vianny-Martina, Rosa Maria, Almudena, Laura Verde, Victòria, Sara i Anna.

C.E. Sabadell: Clàudia Poch, Peque, Marisol, Tania, Yaiza Molina, Aranda, Melània, Carla López, Estefania, Arantxa i Mélody . També van jugar: Amanda, Vericat i Marta Gimeno.

Gols: 1-0 Anna Molet (min. 47), 2-0 Anna Molet (min. 52), 1-2 Marisol (min. 54), 2-2 Amanda (min. 93).

Estadi: Instal·lacions parroquials de Llerona, uns 100 espectadors.

Un inici de partit amb els dos equips estudiant-se però amb ganes d'emportar-se els tres punts ja van donar la idea del que seria el partit entre les quartes classificades i el CE Sabadell. Durant la primer part, el marcador no es va moure gràcies sobretot a la solidesa defensiva dels dos equips, amb un Llerona que va saber controlar la davantera arlequinada amb molta sobrietat, i unes visitants que varen estar molt atentes a l'atac local, amb petites variacions tàctiques respecte a anteriors partits per a controlar a la màxima golejadora de la lliga, una Anna Molet que va tenir molts problemes per a superar a la defensa contrària, on, i que quan ho va aconseguir, es va trobar a una atenta Clàudia, que va demostrar ser una garantia sota pals.

A la segona part, Amanda, que al final seria decisiva en el resultat del partit, va entrar per Arantxa, que s'havia buidat al seu extrem i que havia desgastat a la seva lateral amb les seves ràpides carreres, però a la primera oportunitat que va tenir Anna Molet, al minut 47, va posar el 1-0 al marcador. Les arlequinades llavors van perdre tota la seva seguretat defensiva i varen encaixar el 2-0, de nou marcat per Anna Molet, al minut 52. Aquest gol semblava tancar el partit a favor de les locals, però en la primera jugada que va tenir el CE Sabadell, al minut 54, Marisol va engaltar un llunyà xut que no va poder aturar Nadala i que significava el 2-1. Les arlequinades començaven a funcionar i a remenar més la bola, però les lleronines sortien en ràpides contres que les podien destrossar, Marta Gimeno, que va entrar per Melània, va demostrar un fuste en defensa que no semblava en cap moment juvenil pujada al primer equip i Sandra Vericat, que havia entrat per Yaiza va estar també a gran nivell, però l'empat no arribava i s'acabava el temps, i ja cap al final del partit, Alzuria va fer reajustos tàctics on la consigna era clara, o s'empatava o s'encaixava un altre gol, i aquest cop la jugada va sortir bé, car que al servei d'una falta, servida per Marisol, al minut 93 va ser rematada amb precisió per Amanda per posar el 2-2 definitiu al marcador.