diumenge, 29 de gener del 2012

Empat amb mal sabor

Ana Aranda ha inaugurat el marcador en un derbi molt dur acabat en empat (Foto: Pedro Salado)

CP San Cristóbal - CE Sabadell FC     2-2

El que podria semblar un bon resultat fora de casa, l'empat que s'ha aconseguit en el derbi contra el CP San Cristóbal de Terrassa, ha deixat un mal sabor de boca a un equip que ha merescut més que un punt al final del partit . El CE Sabadell ha sortit amb les idees molt clares al municipal de Ca n'Anglada i al minut 5 Ana Aranda ha posat el 0-1 en una pilota que ha rescatat en una jugada molt embolicada a l'àrea local. El partit ha sigut àmpliament dominat per unes arlequinades que en tot moment han sabut remenar la bola i que només han tingut algun ensurt a pilota parada i en algun contracop, fins que Estefania, al minut 37 ha escapat amb la bola i desprès d'una jugada de cinema i posterior regat a la portera local, ha posat el 0-2 amb el que s'ha arribat a la segona part.

El segon temps ha començat amb molt domini visitant. Les sabadellenques se sentien molt còmodes sobre la gespa i no han passat cap patiment fins al minut 64, on Melània s'ha lesionat i ha hagut de ser canviada. Llavors el partit ha començat a tenir un altre caire, amb més atacs de les locals i amb un gol anul·lat a Marjorie per fora de joc on l'àrbitre ha demostrat no estar a l'alçada del partit. Al minut 75, el partit s'ha complicat molt més, per una tangana i posterior expulsió d'Estefania, per la seva segona groga. En la següent jugada, ja al 76, contracop perfecte on Mariona ha posat el 1-2 i els nervis han començat a aflorar a la gespa i a les grades, ja que la pròpia Mariona al 78 ha tingut a les seves botes l'empat, però que ha acabat estavellant la bola al pal. Al minut 92, i amb les egarenques amb 10 també, Marisol ha hagut de tallar durament una internada local i ha sigut sancionada amb vermella directe i en la falta, l'àrbitre no s'ha esperat a que la portera arlequinada acabés de posar la barrera i les locals han aprofitat per empatar per mitjà de Patricia.

Lamentable el comportament d'un sector del públic, ubicat davant del bar insultant i encarant-se a una jugadora del CE Sabadell quan anava expulsada cap al vestuari. Hi ha gent que no entén que això és un esport.