Ana Aranda va començar a fraguar la victòria arlequinada (Foto: Pedro Salado).

Cerdanyola FC B: Irene, Tarrida, Míriam, Iris, Alba, Sílvia Maria, Ana, Natàlia, Blanca, Gema, Diana e Irene. També va jugar: Nerea, Yara, Paula i Mariantxu.

C.E. Sabadell: Tamara, Peque, Cèlia, Marisol, Tania, Yaiza Molina, Aranda, Gisela, Melània, Carla López i Arantxa. També van jugar: Estefania, Vericat, Mélody i Clàudia.

Gols: 0-1 Aranda (min. 4), 0-2 Aranda (min. 35), 0-3 Estefanía (min. 89).

Estadi: Municipal La Bòbila, uns 100 espectadors.

El Sabadell tenia un derbi important contra el filial del Cerdanyola i es va presentar amb molta concentració e idees clares del que fer al sortir al camp de la Bòbila, sortint en tromba i amb molta intensitat, aconseguint així, als quatre minuts que Ana Aranda inaugurés el marcador. Llavors les visitants es van acabar de convertir en un equip que gaudeix tocant la pilota i en canvi les locals els va entrar la congoixa i el record de les quatre derrotes consecutives que portaven abans de començar el partit, i no acabaven d'aconseguir trencar la supremacia futbolística arlequinada, amb un mig camp on Gisela comandava l'equip i on Cèlia brillava robant pilotes i Carla López posava la contundència necessària per frenar a les blanc-i-verdes. Així, arribava el 0-2, també materialitzat per Ana Aranda, amb el que s'arribaria al final dels primers 45 minuts.

A la segona part, el posicionament de les sabadellenques va ser més conservador, cedint una mica més la bola a les locals, donant aire fresc a la defensa, amb l'entrada de Sandra Vericat i de Mélody, però enverinant la punta de llança de l'equip, amb la entrada d'Estefanía. Les cerdanyolenques ho intentaven, però no tenien ni el dia, ni el convenciment necessari per aconseguir arribar a l'àrea arlequinada, i quan ho feien es trobaven amb la contundència de Marisol i a unes rivals que contestaven amb contracops molt perillosos, amb una Tania que es va marcar un partit d'escàndol de nou. Així, les saballudes, en el minut 89 varen montar una contra perfecte que Estefanía va convertir en el definitiu 0-3.