dissabte, 21 de gener del 2012

Últim partit de la primera volta.

-
CE Llerona - CE Sabadell

Sota la direcció del col·legiat Natxo Torrella, es juga aquest diumenge, 22 de Gener a les 17.30 hores de la tarda a les instal·lacions parroquials de Llerona, al barri d'aquest nom de Les Franqueses del Vallès aquest interessant partit.

El Centre d'Esports Llerona, equip que exercirà de locals, estan situades com a quartes classificades, amb 30 punts en 14 partits i a 8 punts del liderat, amb 56 gols a favor (tercera millor marca del grup) i 23 gols encaixats (quartes menys golejades del grup). És un equip que toca amb molt criteri la pilota i que té un component absolutament desequilibrant sobre el camp, la seva davantera Anna Molet, responsable de 40 dels 56 gols de l'equip, cosa que significa que ella és la que marca el 71'43% de gols de l'equip, aconseguits en els 13 partits que ha disputat, i això significa que aquesta jugadora marca 3'08 gols per partit. Una autèntica màquina de matar dintre de l'àrea.

La setmana passada en el derbi que varen disputar les locals, amb el Bellavista Milan, també de les Franqueses, varen perdre per 3-1, però l'equip porta 10 partits guanyats, cap empatat i 4 de perduts, un bon bagatge, i a més força regular per que porten 5 de les victòries a casa, el mateix nombre que a fora.

El Centre d'Esports Sabadell, per la seva part intentarà tornar a guanyar desprès de la seva derrota a casa la setmana passada, però anirà sense pressió, ja que la zona calenta de la classificació els cau força lluny, a exactament 10 punts. 

Altres resultats:
Soses - CECF LEs Garrigues     0-1
ENFAF - U. At. d'Horta     0-5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada