dissabte, 28 de gener del 2012

CP San Cristóbal - CE Sabadell

-
CP San Cristóbal - CE Sabadell FC


Tenim derbi per començar la segona volta i demà, Diumenge, 29 de Gener, el CE Sabadell femení es desplaça a Terrassa per disputar la setzena jornada, primera de la segona volta i jugar a les 12.15 hores al municipal de Ca N'Anglada el seu partit contra el CP San Cristóbal, xiulat per Daniel Galera.

El CP San Cristóbal afronta aquest partit amb molta necessitat d'aconseguir la victòria, en catorzena posició ocupa plaça de descens, amb 11 punts en 15 partits i amb 33 gols marcats, però amb 56 rebuts, cosa que les converteix en les quartes més golejades. Al seu favor, és que estan 8 punts per sobre de les dues últimes places, i a només 1 punt de les seves predecessores, però com a punt negre, compta els seus quatre últims partits, comptat per derrotes i marcant quatre gols però encaixant-ne 20. Les seves jugadores d'atac més destacades, son Mariona Fuentes, hàbil rematadora i Marjorie Flores, ex-arlequinada i amb una excel·lent tècnica.

En canvi el CE Sabadell es desplaça amb molta més tranquil·litat, situades setenes, amb 24 punts en les primeres 15 jornades i amb molt marge sobre la zona de més perill de la taula.

El partit de la primera volta, que es va saldar amb un empat (3-3), les  golejadores, les alineacions, demés dades i un petit reportatge sobre com va transcórrer aquell partit, el teniu resumit en el següent enllaç: http://arremendats.blogspot.com/search/label/CP%20San%20Crist%C3%B3bal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada