dilluns, 30 de gener del 2012

Primera Catalana, jornada 16.

La UD La Planada no va poder aconseguir cap punt a Llerona, amb un altre gran partit local (Foto: Sra. Morell)

Cerdanyola B - ENFAF     7-1
Per fi les locals trencaven la seva mala ratxa de sis derrotes consecutives i aconsegueixen 3 punts que els donen tranquil·litat i col·locar-se amb 19 punts, 7 per sobre del descens. El partit no ha tingut història, ja que al minut 7 les locals ja guanyaven 2-0 sobre unes andorranes molt inferiors tècnicament.

EF Montcada - FC Sant Quirze     3-2
Partit molt disputat on les vermelles es van avançar per mitjà de Mati, les mussoles van empatar amb un gol de penal dubtós comès per Isa i transformat per Carralero per arribar a mitja part empatades a un. A la segona part, Carralero va posar el 1-2 i Georgina va plasmar la remontada amb 2 gols. Les locals segueixen terceres, a 5 punts del liderat i les de verd queden en una tranquil·la sisena plaça. L'àrbitre, nefast, no va deixar content a cap dels dos equips.

CE Llerona - UD La Planada     7-3
Espectacular partit el que es va veure a Llerona. Anna Molet és d'un altre planeta i ho va demostrar marcat 5 golets més per al seu compte (55 en 15), però a les locals els va costar molt obrir la llauna gràcies al bon plantejament del tècnic sabadellenc. La segona part, i amb La Planada amb 10, per expulsió de Judit per doble groga, les del nord de Sabadell varen perdre físic i les locals van acabar golejant per seguir quartes a 10 punts del líder. Les carbasses i verdes segueixen 1 punt per sobre de l'infern.

Sant Ignasi E. - Bellavista Milan     1-7
Les líders seguiran aquesta setmana amb un punt per sobre del Pardinyes i varen passar com un huracà per Sarrià i a la mitja hora ja manaven al marcador per 0-4. Les locals poc varen poder fer que intentar no rebre masses gols i cauen en posicions de descens, però empatades a 12 punts amb el CP San Cristóbal i a 1 punt de la UD La Planada.

Soses - Santa Eulàlia de Ronçana     0-0
Resultat que no s'acostuma a veure en el futbol femení entre dos equips que varen sortir amb moltes precaucions defensives sobre la gespa i que fins a la segona part no es varen buscar gaire les pessigolles. Les locals varen portar més la iniciativa, però sense sort als metres finals. Així, les blaugranes queden novenes, 8 punts per sobre del descens i les vallesanes vuitenes, amb 2 punts més.

UD Lourdes - CECF Les Garrigues     1-7
Passeig de les lleidatanes a Mollet. Als tres minuts ja marcaven el 0-1 i no han trobat gaire resistència davant un equip que tristament camina cap al descens de categoria, situant-se ja a 10 punts de la salvació. Les de Les Borges Blanques per contra, consoliden la cinquena plaça, amb 4 punts per sobre les sisenes.

Pardinyes - U. At. d'Horta     6-1
A pesar del que es pot intuïr per el resultat, les locals han hagut de suar de valent per agafar distància en el marcador, i a pesar de marcar primeres, les barcelonines les han empatat al minut 24 i s'ha arribat a la mitja part amb un lluitat 3-1 al marcador. La segona part, la superioritat física local s'ha fet patent i les segueix mantenint segones, a 1 punt per sota del Bellavista Milan. Les hortenques, en canvi, queden onzenes, amb 7 punts sobre el descens.