Partit molt mogut el d'aquest passat cap de setmana (Foto: Pedro Salado)

CP San Cristóbal 2-2 C.E. Sabadell

CP San Cristóbal: Maria Ángeles, Andrea, Cristina Garcia, Carla, Cristina Camacho, Marjorie, Mariona, Patricia, Nerea, Judith i Meritxell.

C.E. Sabadell: Tamara, Peque, Marisol, Yaiza Molina, Aranda, Melània, Carla López, Amanda, Estefania, Arantxa i Mélody . També van jugar: Marta Gimeno, Tania i Laura Segura.

Gols: 0-1 Ana Aranda (min. 5), 0-2 Estefania (min. 37), 1-2 Mariona (min. 76), 2-2 Patrícia (min. 92).

Estadi: Municipal de Ca n'Anglada, uns 150 espectadors.

Partit molt interessant el que es va disputar a la matinal del diumenge al municipal de Ca n'Anglada entre l'equip local, el CP San Cristóbal, amb moltes necessitats per sortir del descens, i el CE Sabadell, que intenta seguir sumant per estar a la zona mitja-alta de la classificació.

Les arlequinades varen sortir molt endollades i ja al minut 3 Marisol havia intentat en una falta aconseguir inaugurar el marcador, però va ser Aranda la que als 5 minuts va recollir una bola orfe a dintre de l'àrea local per posar el 0-1 al marcador, i veient que les locals només portaven perill per alguna jugada aïllada de Marjorie, Arantxa, Marisol de cap en un córner i Chicho des de fora de l'àrea varen provar d'ampliar la diferència al marcador abans de la mitja hora. Les locals semblaven despertar i Tamara va haver d'aturar una falta i tapar una entrada a l'àrea de Mariona que va enviar la bola per sobre del travesser. Llavors, les sabadellenques varen avisar amb una passada d'Arantxa sobre Aranda que no va poder donar-li suficient força com per superar l'estirada de la portera local i en la següent jugada, Estefania en un contracop, on la van intentar tombar estirant-li la samarreta, per força es va emportar la bola, va quebrar la portera egarenca i va marcar a plaer al minut 37. Fins a mitja part, sols un xut de les locals que Tamara va enviar a córner i un xut de Marisol que la arquera de casa va enviar també a la banda, van ser les jugades més destacades.

A la segona part, va continuar la bona feina i el domini arlequinat, on Estefania al minut 62 va enviar una bola en una falta al travesser i només als 64 minuts Mariona podia haver complicat la vida a les sabadellenques quan va enviar fora un mà a mà amb Tamara. Allà va caure lesionada Melània i el partit va canviar considerablement, ja que les jugadores del CP San Cristóbal van trobar forat en el mig defensiu, no tant cobert fins aquells moments i ja va avisar al minut 73 amb una internada de Marjorie que l'àrbitre ha marcat com a fora de joc erròniament. A la següent jugada, un altre factor clau ha acabat de canviar el partit. Meritxell ha buscat les pessigolles a Estefania i han vist tarja groga les dues, però la jugadora arlequinada rebia la segona i ha hagut de deixar el seu equip amb 10. Tres minuts desprès, un contracop de les locals feia que Mariona marqués el 1-2 i fes créixer les esperances del seu equip en empatar i més quan poc desprès ha estavellat la mateixa Mariona una bola al pal de l'equip sabadellenc, que només va poder reaccionar amb un xut de Tania que amb problemes aturava la portera. Desprès d'una merescuda expulsió d'una jugadora local, tot s'acabaria torçant quan Marisol havia de fer una perillosa falta a la frontal de l'àrea que li suposava també la vermella i l'àrbitre, arrodonint una actuació lamentable, no deixava que la portera arlequinada acabés de posar la barrera i que les locals xutessin una falta que entrava per posar un injust 2-2 al marcador.

Tot i el mal regust de boca final, l'equip va donar la cara en tot moment i van merèixer quelcom més que un solitari punt de tornada.