dijous, 26 de gener del 2012

Cantera!

Marta Gimeno, Juvenil (Foto: Pedro Salado).

Juvenil-Cadet:
Tenien jornada de descans. Els tocava partit contra un equip que es va retirar abans de començar la competició, la UE Castellar, que va preferir centrar els seus esforços en completar un primer equip femení que no pas fer un Juvenil que no pogués tenir suficients jugadores per a una temporada decent. Amb tot, els perseguidors, varen jugar, amb victòria de la EF Barberà sobre el San Cristóbal per 6-4 i del Cerdanyola a casa del Badia per 1-2. Per la seva banda, el Sant Cugat es va passejar al camp del Sant Pere Nord amb un ampli 1-14. La classificació queda així:

CF Igualada - CE Sabadell     2-5
L'equip visitava Igualada per enfrontar-se a les sisenes classificades i va acabar aconseguint els tres punts que les calia per seguir en la lluita per la segona plaça. Al quart d'hora i en dues jugades quasi consecutives, posaven el 0-2 al marcador i a partir d'allà, en cap moment es va patir per la victòria, davant d'un equip, però que va lluitar molt i que va posar les coses molt difícils a les arlequinades, que segueixen actualment en tercera plaça, amb 30 punts en 13 partits, empatades amb el Molins de Rei, que va guanyar al Llevant Les Planes per 6-5, i dos punts per sobre l'Espanyol que va guanyar al B del Sant Gabriel per 2-4.

Infantil-Aleví B:
CE Sabadell - PBB La Roca     2-3
Derrota in-extremis de les nostres jugadores que varen començar el partit molt entonades davant les cinquenes classificades i que desprès de 39 minuts, varen rebre en set minuts dos gols, però es varen saber sobreposar per empatar el partit al minut 62. Les de La Roca, es van emportar el gat a l'aigua amb un gol que trencava l'empat al minut 71, però les arlequinades varen donar molt bona impressió. La EF Barberà va guanyar 4-6 a Martorelles i ara el CE Sabadell cau a la novena plaça, empatades a punts amb les de Barberà.

Aleví-Benjamí- Prebenjamí
Descans en la lliga de l'equip, que fa que es mantingui en novena plaça, però ara a 3 punts de l'equip que el precedeix, la PBB Viladecans, que va guanyar el seu partit a casa contra la fundació del CE Júpiter per 4-2.