divendres, 13 de gener del 2012

A per elles!


CE Sabadell FC - EF Montcada

Aquest dissabte, 14 de Gener de 2012, i a les 18.30 hores, el CE Sabadell femení disputarà el partit corresponent a la catorzena jornada de Lliga, i que les enfrontarà a les actuals quartes classificades, la EF Montcada, amb el xiulet d'en Antonio Pinzano impartint justícia.

Es tracta d'un atractiu partit entre les locals, actuals cinquenes classificades, amb 23 punts, 40 gols a favor (cinquena millor marca) i 24 gols encaixats (cinquena millor marca, també), contra unes visitants que es presenten a Olímpia en quarta posició, amb 30 punts, 46 gols a favor (quart millor registre) i 25 encaixats (setè millor registre), i estan empatades a punts amb les terceres, el CE Llerona.

Les vermelles es presenten a Sabadell desprès de fer caure del liderat al Bellavista Milan al haver arrancat un empat a 2 la setmana passada a Montcada, i amb els dos últims partits empatats, però a part d'aquestes dues ensopegades, estan fent una temporada de somni que les permet estar tranquil·lament a la part alta de la taula, amb només 1 derrota en el que porten de temporada, i va ser al camp de les actuals líders, el Pardinyes.

Una de les seves millors armes, és la estabilitat a la plantilla, un joc de conjunt destacable, on destaquen Davinia, i sobretot i de cara a la porta contrària jugadores com Nerea o Matilde, molt perilloses quan trepitgen àrea. També son jugadores amb molt bona conducció de la bola Jessica León, Pilar Pérez, o Georgina Vendrell, que caldrà que les nostres les controlin amb fermesa.

Esperem que es gaudeixi d'un gran partit i si pot ser, evidentment, amb victòria arlequinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada