dimecres, 1 de febrer del 2012

Àlbums del femení i EL SABALLUT

Gran feina de difusió de l'esport la que fa el club (Foto: Pedro Salado).

El CE Sabadell FC posa a disposició de tots els seus socis i seguidors les fotografies de tots els partits de la institució, del primer equip, com son actes institucionals, pretemporada, partits de temporada, futbol femení etc en el seu Flickr, on podeu veure un munt de material fotogràfic del club. Podeu accedir-hi a través del següent enllaç:
http://www.flickr.com/photos/cesabadellfc/collections/

En el que respecta al femení, podreu trobar totes les fotografies de diversos partits en el següent enllaç:
http://www.flickr.com/photos/cesabadellfc/collections/72157627749719879/

La majoria de fotografies son del mateix fotògraf que ens cedeix el material gràfic a la nostre web, el Sr. Pedro Salado, soci del CE Sabadell i fotògraf oficial del club.




També, com cada mes, els companys d'@rlekinats.com han preparat per a tots els arlequinats amants del nostre club la revista on-line 'El Saballut', amb les seves seccions habituals, amb seccions que no us podeu perdre, com l'Entrevista, Fora de Joc o evidentment l'apartat del CE Sabadell Femení. La publicació, és dirigida per en Manel Escribà, però amb la redacció de Joan Gili (Partit a partit i Rival al detall), Miguel Ángel Rodríguez (L'entrevista i Fora de joc), Roger Capella (Sabadell B), Jordi Romagosa (Femení), Adrián Arroyo (La columna) i Manel Escribà (Editorial), i que compta també amb les col·laboracions de Pedro Salado (Fotografia), David Navarro (Logos), Josep Garrido (Accesibilitat) i Juan Francisco Gómez (Varis).

Aquí teniu l'enllaç:

Us deixem també els enllaços per gaudir dels números anteriors:
33 i anteriors: http://www.cesabadell.org/ Al botó de l'esquerra El Saballut.

També us podeu informar de tot el relatiu al CE Sabadell Femení a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada