divendres, 15 de febrer del 2013

Prèvia Primera Catalana Femenina


Desprès d'un cap de setmana de vacances per les festes del carnaval, torna la competició, en la seva 18ena jornada a Primera Catalana femenina, en el seu Grup II i ho fa amb els següents partits:

Dissabte:

UE Sant Andreu - UD La Planada
3 punts separen a les locals, amb 28 i les visitants amb 25 i situades les dues esquadres en una zona molt tranquil·la de la classificació, en un partit on les locals volen tornar a conèixer el sabor de la victòria desprès de dues derrotes consecutives, davant unes sabadellenques que tenen a una de les seves jugadores més destacades, Arantxa Tobal sancionada i a altres dues de les seves peces més preuades sobre el terreny de joc, Esther Munné i Maria del Mar sancionades.

UE Tàrrega - Soses Femení
Les locals, en dotzena plaça, amb 18 punts, volen sumar una victòria que els doni més marge sobre el descens, sobre el que ara tenen 6 punts, en el derbi de les terres de ponent, i on rebran a un Soses que es troba amb 24 punts actualment, en novena plaça i en la zona tranquil·la de la classificació, però al que li calen encara com a mínim 6 punts per firmar la permanència. Els dos equips varen perdre l'últim partit que varen disputar.

Diumenge:

UE Rubí - Cerdanyola FC B
La UE Rubí afronta el partit amb molta necessitat d'aconseguir els 3 punts en joc, ja que es troba en penúltima plaça, a 3 de la permanència. Afrontarà aquest important partit amb la gairebé segura baixa per lesió d'una de les seves millors jugadores, la central Saray Tortosa, i s'enfrontaran a un filial del Cerdanyola que amb 22 punts vol seguir sumant per no trobar-se amb cap problema a la recta final de la lliga.

CECF Les Garrigues - CE Manresa
3 punts en joc per desfer la igualtat a 35 punts entre les locals, quartes classificades i les bagenques, terceres en aquest moment. Els dos equips volen col·locar-se en segona plaça per assegurar-se jugar la Copa Catalunya i poder aspirar a un ascens en cas de que algun equip de superior categoria renuncii a la seva plaça. Les de Les Borges Blanques volen trencar la ratxa de dos partits sense guanyar, i tornar a agafar la bona dinàmica que varen tenir durant la primera volta, a pesar de comptar amb la baixa de Freixes, per sanció i les visitants intentaran redreçar la nau desprès de que han perdut 10 dels últims 15 punts disputats.

CE Seagull - FC Sant Quirze
Desprès de dues victòries consecutives, les locals, amb 13 punts es troben per fí fora del descens, amb 1 sols punt de marge sobre la zona fatídica, i amb una dinàmica que volen mantenir, a pesar de ser encara l'equip menys golejador del grup, amb sols 23 gols en tots els partits que han disputat, davant un FC Sant Quirze que amb 24 punts està demostrant molta irregularitat però també ser una caixa de sorpreses en qualsevol moment dels partits.

FC Martinenc - FC Artés
Les del Guinardó, amb 31 punts, segueixen treballant per sumar e intentar per arribar a la segona plaça, que tenen a sols 4 punts, a pesar de la derrota que van patir en la última jornada disputada al camp d'unes de les seves rivals, la EF Montcada per 2-1, i rebran al FC Artés, un equip en descens directe, amb 12 punts i a 1 de la salvació, i amb els dos últims partits perduts, però que no perd l'esperança d'acabar salvant la categoria.

EF Montcada - CE Júpiter
L'equip local, un dels que practica un futbol més atractiu i pràctic de la categoria, vol reafirmar la seva candidatura a la segona plaça amb una nova victòria, desprès de la de la setmana passada, i rebrà a un CE Júpiter que amb 26 punts i en la zona sense patiments de la classificació, però un equip molt perillós, sobretot en la zona davantera de l'equip. El partit, però, es disputarà a les 10 del matí, i les locals poden notar la menor afluència de públic al que els hi és habitual.

CF Barceloneta - CE Sabadell
Demà tindreu una extensa prèvia sobre aquest partit, que es disputarà a la tarda de diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada