dimecres, 20 de febrer del 2013

Jornada 18. Primera Catalana

La UE Rubí va tornar a guanyar i surt del descens (Foto: Jordi Romagosa).

UE Sant Andreu - UD La Planada     2-4
Les locals segueixen amb la mala ratxa i ja porten 3 jornades consecutives caient derrotades, i aquest cop ho varen fer davant una UD La Planada que va saber remuntar el resultat advers amb el que va arribar a la mitja part. Primer Vane Quesada va posar el 1-0 al minut 22 i seguidament Marta Tomás va empatar en el 33, per que de nou Quesada posés el 2-1 un minut abans d'arribar a la mitja part. Al segon temps, les sabadellenques varen ser molt més efectives i van lligar per tots els mitjans a la golejadora local, que no va poder tornar a marcar, i va aixecar el marcador, amb una Marta Tomás que va fer dos gols més (minuts 46 i 84) i Sara Garcia que també va marcar, al minut 58. Els dos equips es posen amb 28 punts en la sisena plaça de la classificació, però el goal-average segueix a favor de les andreuenques.

UE Tàrrega - Soses Femení     0-1
La UE Tàrrega afrontava el partit amb moltes lesions i amb sols un canvi a la banqueta, i va plantejar un partit amb força contenció defensiva, que conjuntament amb l'estil de joc habitual de les visitants, es va plasmar amb un just 0-0 al marcador a la mitja part. Al segon temps, varen ser les visitants les que per mitjà de Helena, van posar el 0-1 al marcador al minut 58. A la classificació, les locals segueixen dotzenes, amb 18 punts i amb el descens a 5 punts, mentre que les de Soses ja arriben als 27 punts i tenen el descens a 14.

CECF Les Garrigues - CE Manresa     5-0
El partit més interessant de la jornada, a efectes classificatoris, ja que s'enfrontaven dos rivals directes per la segona plaça, va començar amb les de Les Borges Blanques marcant, per mitjà de Judit Vilaró, al minut 8, i amb l'1-0, les locals varen seguir empenyent contra un rival, el CE Manresa que amb els minuts es va anar desdibuixant  i que varen rebre el 2-0 i el 3-0 als minuts 26 i 29 per mitjà d'Irene i Gemma, i amb el que es va arribar a la mitja part. Al segon temps, el partit es va igualar força, però les locals van acabar golejant, amb dos gols més d'Irene i Anna Roset, per posar el 5-0 final que deixa a les locals segones a la classificació, a 12 punts de les líders i al CE Manresa en la quarta plaça, ja a 15 del liderat.

UE Rubí - Cerdanyola FC B     3-2
CE Seagull - FC Sant Quirze     2-3
FC Martinenc - FC Artés     4-1
EF Montcada - CE Júpiter     3-3