Mati inauguraria el marcador (Foto: Jordi Romagosa).

C.E. Sabadell     6-1     U.E. Tàrrega

C.E. Sabadell: Pinto, Gemma, Desiree, Tania, Mayo, Melania, Mati, Ruth, Lola, Gisela i Judith. També varen jugar: Arantxa, Carla López, Cosy.

U.E. Tàrrega: Rosa Maria, Ariadna Turull, Ariadna Salla, Núria, Milena, Alba, Núria Hidalgo, Sandra, Laia, Gemma e Iris. També varen jugar: Berta i Karena.

Gols: 1-0 Mati (min. 14), 2-0 Iris (pp) (min. 22), 3-0 Lola (min. 25), 4-0 Mayo (min. 27), 5-0 Lola (min. 36), 6-0 Lola (min. 65) i 6-1 (Ariadna Turull (min.69).

Incidències: Uns 75 espectadors al Municipal d'Olímpia. El fort fred i el vent va castigar molt l'assistència de públic.

El CE Sabadell rebia a la UE Tàrrega que es presentava a Olímpia amb moltes baixes, però amb la intenció d'esgarrapar almenys algun puntet de la capital del Vallès Occidental, i a pesar de començar amb un bon entramat defensiu i sortides amb molt de perill, en ràpids contracops, seria el CE Sabadell, que desprès d'un córner rematat per Mati al minut 14, amb una pilota que Gisela li va posar just al cap, el que es posaria per davant del marcador, amb un 1-0 que canviaria ja el partit. A partir d'allà, les locals van ser més incisives en atac, i al minut 22, un altre xut de Mati estaria desviat cap a dintre de la porteria per Iris, fent el 2-0 i 3 minuts més tard, Lola remataria de nou amb un bon gol posant el 3-0. Amb les blau-granes desarbolades, Mayo faria al minut 27 el 4-0 i al minut 36, Lola faria el 5-0 amb el que s'arribaria al descans.

A la segona part, entrarien en joc Arantxa, Cosy i Carla López, per donar descans a algunes companyes i el ritme del partit es tranquil·litzaria, fins que en una bona jugada, Lola faria el seu tercer gol de la nit, al minut 65, que significaria el 6-0, i a pesar de que quatre minuts desprès, la migcampista Ariadna Boldú, faria el gol de l'honor visitant, el partit aniria morint, en un vespre molt fred i amb un lleuger vent que congelaria les idees als dos equips, en un partit que acabaria amb el 6-1, amb el xiulet final de Paula Líndez i que deixa a les arlequinades amb 53 punts en els 19 partits disputats i amb el liderat ferm de la categoria.