dimarts, 19 de febrer del 2013

Juvenil-Cadet A: CE Sabadell - Vic-Riuprimer 2-1

Salutació entre capitanes amb el beneplàcit de Tamara Martín, l'àrbitre (Foto: Pedro Salado).

Aquest passat Diumenge, 17 de Febrer, es va disputar el partit de Primera Divisió Juvenil Cadet femení entre els equips del CE Sabadell FC i el Vic-Riuprimer, que va començar al final 22 minuts tard per que l'equip visitant va oblidar les llicències federatives i aquestes varen arribar més tard.

El partit va ser molt mogut i les locals l'esperaven amb molta ànsia, esperançades en venjar la derrota a la primera jornada a la comarca d'Osona, on varen perdre per un contundent 8-1, i varen sortir amb una actitud envejable sobre la gespa. La possessió estava molt repartida, però serien les arlequinades les que pegarien primer, amb un gol de traca i mocador que Christina Picón va marcar, al minut 23, amb un xut duríssim des del vèrtex dret de l'àrea, imparable per a la portera Anna Rovira i que va significar el 1-0 que va pujar al marcador. A pesar d'intentar-ho, les visitants en cap moment van poder empatar abans del descans, tot i que varen reclamar un penal a l'àrea arlequinada.

Al segon temps, les vigatanes, per mitjà d'Anna Jutglar varen fer al minut 45 el 1-1, però dos minuts desprès, en un ràpid contraatac, la menuda Patri Ballesteros va fer el 2-1. Desprès, el partit es va començar a trencar. Les locals defensaven amb ordre, però sense renunciar a sortir al contracop, confiant en la rapidesa que té aquest equip al davant, però sense encert final, i les osonenques varen tenir més la pilota, intentant construïr amb criteri, però sense saber com arribar a la porteria sabadellenca, i el partit, a pesar d'algun ensurt, va acabar amb la victòria i els 3 punts per a un equip, el CE Sabadell FC que amb el pas de les jornades s'ha mostrat cada cop més compacte i amb un envejable esperit de superació.

L'equip ha aconseguit una millora destacable (Foto: Pedro Salado).

Per altre banda, el CE Mercantil, equip sabadellenc a la mateixa categoria, va perdre al camp de la UE L'Estartit, actuals terceres classificades, per 4-1.