divendres, 22 de febrer del 2013

CE Sabadell - UE Tàrrega

-
CE Sabadell - UE Tàrrega

Aquest dissabte, 23 de Febrer, a les 20 hores es disputa el partit corresponent a la 19ena jornada de Lliga entre el CE Sabadell FC i la UE Tàrrega de Primera Catalana femenina, en el seu Grup II, en un encontre que serà xiulat per na Paula Líndez i que es disputarà al Poliesportiu Olímpia.

Les locals, líders, amb 50 punts en els 18 partits disputats, arriben amb 16 victòries i 2 empats a l'encontre,  amb 12 punts d'avantatge sobre les segones classificades i havent acabat l'últim partit amb taules, al camp del CF Barceloneta, la setmana passada, on un munt de baixes van fer que l'equip no pogués donar la millor versió de la temporada. Aquesta setmana, es mantenen el gruix de baixes però es recupera algun efectiu, i segurament tornarà a estar sota pals Natalia Pinto, baixa d'última hora la jornada anterior.

Per contra, la UE Tàrrega, es presenta en 12ena plaça de la categoria, amb 18 punts i 5 sobre el descens, amb intencions d'intentar arrancar quelcom de positiu a Sabadell, però conscients de que les sis baixes que presentaran faran molt difícil aquesta missió. A més, la moral de l'equip no està en el millor moment, ja que la  setmana passada es va perdre el derbi contra el Soses per un exigu 0-1.

Amb tot, el partit es preveu molt fred per la baixa temperatura, però com sempre, les jugadores dels dos equips donaran tot el que puguin sobre la gespa per oferir espectacle, gols i emocions al rectangle de joc. Us deixem el reportatge sobre el partit de la primera volta, guanyat per les arlequinades per un ajustat 2-3:  UE Tàrrega - CE Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada