divendres, 1 de febrer del 2013

CE Sabadell - UE Sant Andreu B

-
CE Sabadell FC - UE Sant Andreu B

Aquest Dissabte, 2 de Febrer, es disputa a Olímpia, a les 19.30 hores del vespre el partit corresponent a la jornada 17 de Primera Catalana femenina, en el seu Grup II, entre el CE Sabadell FC i la UE Sant Andreu, en un partit que serà arbitrat per en Miguel Ángel Cortés.

L'encontre enfronta a les líders actuals de la categoria, el CE Sabadell, un equip que en els 16 partits que ha jugat, porta 15 victòries i 1 empat, sense conèixer la derrota encara, havent guanyat els 7 partits que ha jugat com a local. A més, actualment és l'equip màxim golejador del grup, amb 61 gols marcats, i el mínim golejat, amb sols 14 gols encaixats en el que portem de lliga. La màxima golejadora de l'equip és Lola, amb 18 gols, però és un equip que compta amb moltes més jugadores a la zona davantera que poden fer estralls a les rivals, com Aranda, Arantxa, Mati, Chicho, Ruth, o des de segona línia, com Gisela o Mayo. De fet, la qualitat de la seva mitja, es va demostrar en el partit de la primera volta, amb el gol de Carralero de falta, i la feina que va fer l'equip en aquella zona al Narcís Sala, complimentada per una defensa molt compacte que va saber frenar per el centre a la seva màxima jugadora i per les bandes les perilloses internades de l'equip quatribarrat.

El filial de la Unió Esportiva Sant Andreu, es presenta a Olímpia en sisena plaça de la classificació, amb 9 victòries, 1 empat i 6 derrotes en aquestes 16 primeres jornades de Lliga, havent marcat 35 gols a favor, el que representa la novena millor marca del campionat, i encaixant sols 23 gols, sent el cinquè millor equip en l'àmbit defensiu de tot el grup. Cal tenir en compte que aquest equip també és el quart en més punts aconseguits a domicili, amb 13 punts aconseguits en 4 victòries i 1 empat, sent molt regular en els desplaçaments. La seva màxima golejadora és Georgina Salanqueda, amb 10 gols en el que portem de Lliga, però no es pot obviar que té com a grans escuderes a Yanina, amb 9 gols aconseguits o Marta Benito i Vane Quesada, que a pesar de portar 4 gols en aquesta lliga, és una de les extrems esquerres amb més classe de la categoria.

Sens dubte, amb 2 equips que amb jugadores de toc sobre la gespa, que saben treure la pilota des de darrera combinant i amb molta qualitat, es pot veure un gran partit a Olímpia.

Altres encontres:
UD La Planada - CECF Les Garrigues
CE Manresa - UE Rubí
FC Sant Quirze - UE Tàrrega
EF Montcada - FC Martinenc
CE Júpiter - Cerdanyola FC B
Soses - CF Barceloneta
FC Artés - CE Seagull

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada